Bizarr: Britney Spears ilyen fiatalon már a halálra készül?
Úgy tűnik, morbid elképzeléseket dédelget a botrányos popsztár, temetésről és sírkövekről ábrándozik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de Britney Spears még mindig tud meglepetést okozni, az edzettebb olvasóknak is.

Aranyba öltözött szőkeségek

Bár egy ideje már teljes erőbedobással a visszatérésén dolgozik, azért élete nincs híján furcsa momentumoknak.

Tengerpart helyett temetőben mászkál

Azt eddig is tudtuk, hogy odavan a tragikusan elhalálozott Marilyn Monroe-ért, mert szent meggyőződése, hogy sok közös van bennük, mind a körülöttük lévő felhajtást illetően, mind pedig azért, mert mindketten megjárták a csúcsot és a poklot is.

- Britney teljesen le van nyűgözve Marilyntől, gyakran kilátogat a sírjához is. Mióta kezd magához térni, egyfolytában róla olvas könyveket, nagyon tetszik neki például az, hogy annak idején Marilyn megkérte kedvenc sminkesét, ha majd meghal, gyönyörűen fesse ki az arcát – mesélte egy közelálló.

E megszállottságának köszönhető, hogy a zűrös énekesnő gyakran látogat ki a Hollywood Forever, Mindörökké Hollywood elnevezésű temetőbe, ahol már ki is nézte magának Rudolph Valentino sírkövét.

Annyira megtetszett neki, hogy rögtön sikongatni kezdett, és mindjárt mondta, neki is ilyen kell. Azt is bevallotta, ha majd egyszer, úgy 101 évesen elhalálozik, akkor mindenképpen ezen a helyen szeretne örök nyugovóra térni.

Állítólag közös duettre is esély van a negyven éve halott Monroe-val, találtak ugyanis egy eddig kiadatlan dalt, Down boy címmel, melyet még annak idején a díva énekelt szalagra.

Lance Bass, az N’Sync egykori tagja már meg is szerezte a felvétel jogait, és úgy véli, Britney tökéletes lenne arra, hogy a komputertechnika segítségével együtt daloljon a sztárral - valahogy úgy, mint Natalie Cole tette, aki 1991-ben az akkor már harminc éve halott apjával duettezett az Unforgettable című számban.

Ezt is szeretjük