Köldökig kivágott ruhában jelent meg a díjátadón! Mindenki a dekoltázsát nézte
Britney nem bízott semmit a fantáziára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears mindent megtett azért, hogy az összes szem rászegeződjön a 2015-ös Teen Choice Awards gálán. Három kategóriában jelölték: a legjobb duett, a legjobb dal női előadótól és a Candie's stílusikon-díjra is esélyes volt.

Sokan furcsán néztek az énekesnőre, de Britney végigmosolyogta az éjszakát, és nem érdekelték a szemrehányó pillantások, amelyeket kivágott ruhája és szivárványszínű haja miatt kapott.

Végül a 33 éves, kétgyermekes anyuka, akit egyébként két fia, Sean és Jayden is elkísért, az este legkihívóbb ruhájában vette át kilencedik szörfdeszka alakú díját - stílusikonként. A nagy pillanatban csak ennyit mondott kamasz közönségének: "Bátran kockáztassatok, és ne féljetek önmagatok lenni!"

Nem ez volt az első, hogy Britney meghökkentő öltözéket választott egy gálára. Képes összeállításunkban megnézheted az énekesnő legmerészebb ruháit!

Ez volt Britney első fotósorozata 13 éves korában

1999-ben Britney Spears 18 éves volt, amikor az egész világ megismerte a nevét a fülbemászó Baby One More Time című slágerrel, a most előkerült felvételek azonban még a tinédzserkorából valók. A képeket 1995-ben David Baren fotós készítette a 13 éves sztárról, nézd meg, milyen ártatlan és sugárzóan bájos kislány volt!

Ezt is szeretjük