Íme, Britney Spears vadiúj luxusháza, belülről

Pazar fotókkal

Miután a karrierje ismét beindult, az énekesnő otthagyja rosszemlékű otthonát, és egy új házba költözik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney-vel az utóbbi időben annyi minden történt, hogy felsorolni is lehetetlen. Egy világ nézte végig, ahogy a csúcsról a legmélyebb gödörbe zuhant, láttuk, ahogy tehetetlenségében kopaszra nyírja a fejét, hallottunk öngyilkossági kísérleteiről és teljes kontrollvesztéséről egyaránt.

Mostanában azonban, úgy tűnik, a sokat megélt sztár végleg maga mögött tudja hagyni zűrös múltját – és ennek legjobb módja, ha megszabadul attól a háztól, ahol oly sok szenvedést élt meg.

Már meg is van az új otthon: a 9 millió dollárba – mintegy másfél milliárd forint – kerülő luxusház, ahova állítólag hamarosan be is költözik, Los Angeles Calabasas részében fekszik.

Fényűzés sztármódra

A Chateau Suenos, azaz az Álmok háza több, mint 900 négyzetméterén minden elképzelhető – sőt, az átlagember számára talán elképzelhetetlen – luxussal fel van szerelve.

Többek között hatalmas kert, mozaikkal kirakott medence, márványozott belső terek, diófa parketta, liftek, infraszauna, tágas hálószobák és egy minden technikai újdonsággal felszerelt moziterem gondoskodik a bent lakók kényelméről és szórakozásáról.

A vendégek egy külön a számukra fenntartott lakrészben pihenhetnek, mielőtt csatlakoznak a ház úrnőjéhez. Bár kinek lenne kedve elhagyni a konyhával, háló- és nappali szobával és gőzfürdővel felszerelt lakosztályt! Ha pedig könnyed csevegés közben borozgatnának egyet, akkor sincs semmi gond: Britney egy borpincét is építtet a fényűző kulipintyóba.

A pophercegnő könyveinek is jut elég hely, hiszen egy kétszintes, nyolcszögletű könyvtártorony áll a rendelkezésére, ahol egy magánirodát, egy bárt és egy kandallót is elhelyeztek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Egy biztos: Britney gyerekei nem fognak unatkozni, jó időbe beletelik, amíg a pazar ház minden szögletét kiismerik majd.
Ezt is szeretjük