Britney és Justin Timberlake újra együtt! A reggeli műsorban erősítette meg a hírt az énekesnő

Ujjonganak a rajongók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek legnagyobb álompárja volt Britney Spears és Justin Timberlake. Amilyen idillikusnak tűnt a kapcsolatuk, olyan csúnya véget ért: az NSYNC énekese kitálalt, hogy Britney-vel való, a házasságig szexmentes kapcsolata valójában nem is annyira szexmentes, és a pophercegnő régóta nem szűz, ahogy azt évekig állította.

Azóta persze ismét barátok - olyannyira, hogy Justin többször is felvetette, szeretne egy közös duettet exével, amire Britney most először reagált. A This Morning reggeli adásában a műsorvezető, Rylan Clark-Neal rákérdezett a dologra, ő pedig sejtelmesen annyit mondott, hogy valami már erősen készülőben van. A rajongók persze azonnal reagáltak a hírre a közösségi oldalakon, örömmámorban úsznak, hogy két kedvencük újra együtt állhat színpadra.

Rég elfeledett egykori sztárpárok

Nézd meg azokat az ismert színészeket, akik esetében már talán el is felejtettük, hogy összejöttek egy forgatáson, és összeházasodtak, hiszen már nincsenek együtt!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük