Műtétekkel tuningoltak Brigitte Nielsenen
Az öregedő díva számos beavatkozásnak vetette alá magát, hogy húsz év után újra levetkőzhessen a Playboynak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brigitte Nielsen, a 80-as évek szexbombája modellként kereste a kenyerét, de felbukkant mozifilmekben is.

Erősen megkopott szépségén javítandó, berajzolták, hol kell korrigálni rajta

A Vörös Szonjában Arnold Schwarzenegger, a Kobrában pedig Sylvester Stallone partnereként, sőt, ezen utóbbinak két évig a felesége volt.

Bár más hölgyek 44 évesen még remekül formában tudják tartani magukat, a szőkeség nem sokat törődött magával.

Így aztán rendesen veszített bájából az idők folyamán: tekintélyes szilikonmellei megereszkedtek, ő maga pedig elhízott, megráncosodott és narancsbőr is csúfította a combját.

Plasztikai műtétek az RTL-en

Jókor jött tehát egy német csatorna kérése, akik különös üzletet ajánlottak neki: minden költségét állják, ha hajlandó arra, hogy a tévénézők szeme láttára feküdjön kés alá.

Nielsen belement az üzletbe, így aztán kétmillió tévénéző követhette rendszeresen a bizarr valóságshow egyes epizódjait, melyekben leszívták róla a zsírt, botoxot fecskendeztek a bőrébe, és helyreállították kebleit is.

- Tudom, hogy én vagyok az első női híresség, aki megengedte, hogy a beavatkozások alatt filmezzék a műtőben, és ezzel tulajdonképpen megdöntök egy tabut – nyilatkozta az újjászületett sztár.

Azt is hozzáfűzte, biztos benne, hogy vitákat vált majd ki az ügy, de úgy véli, itt az idő változtatni a berögződéseken.

- Harmincnak érzem magam legbelül, és azt akartam, hogy ez kívülről is látszódjon – mondta a kebelcsoda, aki nem rejtette véka alá abbéli vágyát sem, hogy húsz év után ismét szeretne a Playboyban pózolni, mint tette azt fénykorában.

Ezt is szeretjük