Fotók! Brutálisan elhájasodott A múmia szexi színésze
Brendan Fraser állítólag egy szerep kedvéért hízott el, a lefogyás azonban nehezebben megy, mint gondolta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmvilágban már megszokhattuk, hogy egy-egy szerep kedvéért a színészek képesek drámai átalakuláson átmenni.

Renée Zellweger nem kevés túlsúlyt pakolt magára - cérnavékony alkatához képest - a Bridget Jones-filmekhez, Christian Bale pedig csontsoványra fogyott, csak hogy hitelesen formálja meg A gépész álmatlanságban szenvedő főhősét.

Hízókúra kényszerből

Persze azért hízni bizonyára sokkal könnyebb, mint fogyni: nemrégiben Matt Damon mesélt lelkendezve élvezetes hízókúrájáról, melyre Az informátor! pocakos karaktere, Mark Whitacre eljátszása végett volt szüksége. Most pedig kiderült, Brendan Fraser brutális elhájasodásában sem a kontrollálatlan zabálás a ludas, mint például Kirstie Alley esetében.

A múmia sztárja a napokban elmesélte, a Furry Vengeance - azaz Szőrös bosszú - című vadiúj vígjátékának ingatlanfejlesztőjét termetes fickónak szerették volna a producerek, így hát mit volt mit tenni, kénytelen volt a kelleténél több pizzát magába tömni.

Komolyan vette a feladatot

- Azt mondták, nagyobb hátsóra lenne szükségem, mert ez amolyan testi komédia, egy csomószor megruháznak meg dobálgatnak, ilyesmi, szóval kicsiknek és nagyoknak egyaránt tetszeni fog. Az utóbbiak ráadásul jókat röhöghetnek, hogy nini, Brendan Fraser kövér lett! - mesélte a Los Angeles-i premieren.

No, nem mintha bánta volna az ilyesfajta rákészülést. Nagy örömmel evett, amikor csak kedve szottyant rá, és bár mérlegre nem állt, azt azért észrevette a ruháin, hogy sikerült teljesítenie a feladatot.

A fogyás azonban már nehezebben megy, hiszen végső soron szeret enni. Ugyanakkor tisztában van azzal is, hogy decemberben már betölti a 42. életévét, és nem hanyagolhatja el magát.

Ezt is szeretjük