Merevvé botoxoltatta arcát Brenda Dickson
Egykor bombázó volt
A 60 éves sorozatsztárért két évtizeddel ezelőtt bomlottak a pasik, ám időskorára ő is szétszabatta arcát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Brenda Dickson fényképeit elnézegetve nehéz megérteni, hogy az amerikai színésznő miért döntött a plasztikáztatás mellett.


Köztudott tény, hogy Hollywoodban egyre több áldozatot szed a szépészeti beavatkozásoktól való függőség - ami teljességgel érthető, hiszen a sebészek manapság a test bármely pontján képesek faragni.

Ez pedig hatalmas csábítás az öregedéstől rettegő vagy éppen az önmagukkal örökké elégedetlen hírességek számára, akik pénzt és időt nem sajnálva bármikor örömmel fekszenek kés alá.

Ám félelmükben vagy hiúságukban mintha szépérzéküket is elveszítenék, aminek aztán egyenes következménye a bizarr átalakulás.

Bármilyen kérésnek eleget tesznek

Ráadásul a gátlástalan testszobrászok a legtöbb esetben vissza is élnek hatalmukkal. Olyan beavatkozásokat is végrehajtanak pácienseiken, amelyeket magukon vagy rokonaikon biztosan nem végeznének el, ajánljanak fel bármekkora összeget.

Rajongtak érte egykoron

Brenda Dickson a hetvenes-nyolcvanas években kifejezetten vonzó volt - férfiak milliónak szívét dobogtatta meg a The Young and the Restless című szappanopera epizódjaiban.

A nagy népszerűségnek örvendő sorozatban ő testesítette meg Jill karakterét, méghozzá két periódusban, először 1973 és 1980, majd 1983 és 1987 között.

A néhai bombázó azonban hatvanéves korára alaposan szétszabatta magát – vesztére. Botoxba fagyott mosolya olybá tűnik, mintha egy viaszbábu próbálná boldogságát kifejezni, arca pedig amúgy is merev és mesterséges hatású lett a sok ráncfelvarrástól.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az összképen a halványfehér púderre és rikító vörös rúzsra épülő smink sem javít túl sokat.

Ezt is szeretjük