Íme Brangelináék új palotája, kívülről-belülről

Fotókkal

A népes család egy 13 milliárd forintos észak-amerikai, mesébe illő birtokra költözik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rosszul indult ez az év Brad Pitt és Angelina Jolie számára, hiszen az orvosok felhívták a népszerű sztáranyuka figyelmét arra, hogy egészségügyi szempontból most már jobban teszi, ha ritkábban, vagy inkább sosem esik teherbe.


Ha pedig mégis a gyermekvállalás mellett dönt, akkor a megszületendő csöppséget nagy eséllyel teszi ki egy esetleges cukorbetegség veszélyének.

De nem hunyhatunk szemet a szakmai sikerek felett sem, hiszen mindketten kaptak egy-egy Oscar-jelölést.

Brad Pittet a Benjamin Button különleges élete, míg Angelina Jolie-t Az elcserélt gyermek főszerepéért jelölték. 

Mindkettejüknek ez a második jelölése, Pittet először az 1995-ös Tizenkét majomért terjesztették fel a kultikus díjra, Jolie pedig az 1999-es Észvesztőért már nyert is egy aranyszobrot.

Mesébe illő luxus

Hiába a problémák és a sok munka, Brangelináék egymásról és a családi életről sem feledkeznek meg. Néhány napja érkezett a hír, hogy a család a Lloyd Neck – közismertebb nevén Sassafras - birtokot béreli majd, ami a Forbes szerint Észak-Amerika legdrágább birtokai közé tartozik, vételi ára 60 millió dollár, vagyis 13 milliárd forint. Három hatalmas épület található a birtokon, amelyek alapterülete több ezer négyzetméter, de lesz még két helikopter leszállójuk, teniszpályájuk, medencéik és egy öböl kikötővel.

A birtokról készült fotók valóban lélegzetelállítóak, nemcsak a környező táj, de az épületek és belsejük is káprázatos.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezek után csak remélni lehet, hogy hosszú ideig kitartanak majd még egymás mellett, és örömöt okoznak nemcsak maguknak, de gyermekeiknek is.
Ezt is szeretjük