Botrány! Nem is értenek a gyerekekhez Brangelináék

Eddig azt gondoltuk, Brad Pitt és Angelina Jolie a tökéletes pár, és persze ebből következően a tökéletes szülők is egyben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most azonban kiderült, nem annyira tökéletesek, mint az ember rózsaszín álmaiban gondolná.

A korábban az alkalmazásukban állt gyerekvigyázó szerint ugyanis a pár apróságai inkább viselkednek ámokfutókként, mintsem normális gyerkőcökként.

Sok gyerek, sok gond

Brangelináéknak eddig három adoptált kisgyermekük van: Maddox 6, Pax 4, Zahara pedig 3 éves, mellettük pedig immáron két esztendős saját utódjuk, Shiloh, nem beszélve arról, hogy hamarosan megszületnek az oly nagyon várt ikreik is.

A bébiszitter úgy véli, a sztárpár túlságosan szabadjára engedi a gyerekeket, így azok semmiféle szabályt nem ismernek.

- Angelina nem hisz holmi régimódi megkötésekben, mert ezek szerinte csak elnyomják az embert. Ezért nála csak egy szabály van: hogy kevés szabályt állít.

Így aztán persze nem csoda, ha gyakran eléggé kaotikusra sikeredtek a családi vacsorák, amikor is a gyerekek azt ehettek, amit akartak, és közben különféle nyelveken szórakoztatták egymást.

Az összevisszaságot fokozandó, hat tévé is ment a háttérben, hogy a folytonos ruhadarabok és játékok ide-oda hurcolásáról már ne is beszéljünk.

Azt is elmesélte, hogy - nagy megrökönyödésére - gyakran volt a Brangelina-házban pizza és csoki reggelire, és sokszor rendeztek dartsháborút és ordítóversenyt is.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A párt azonban a rosszindulatú megjegyzések és kritikák nem érdeklik, sőt, a jövőben - valószínűleg a kis ikrek megszületését még megvárják - szeretnének majd újabb kiskölyköket adoptálni.

Ezt is szeretjük