Átverte a műsorvezetőt is! Élő adásban hazudott a nézők szemébe az énekesnő
12 év után vallotta be az igazat
Brandy Oprah-t is átverte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár azt gondolná az ember, hogy a nyilvánosság előtt a sztárok nem mernek valótlant állítani, azért olykor kiderül ennek ellenkezője.

A csinos afroamerikai énekesnő, Brandy, aki annak idején a The Boy is Mine című dallal lett híres, ugyanis a napokban bevallotta, hazudott, amikor évekkel ezelőtt azt állította az Oprah-show-ban, hogy hozzáment gyermeke apjához.

Brandy kislánya már 12 éves

Az ominózus interjúra még 2002-ben került sor, nem sokkal az előtt, hogy az akkor 23 éves énekesnő megszülte volna kislányát, Sy'rait. Akkor a terhessége apropóján szerepelt Oprah-nál, és boldogan ecsetelte, mennyire boldogok férjével, Robert Smith producerrel.

Oprah vasárnap esti műsorában azonban elárulta, mindez annak idején nem volt igaz, csakis azért mondta, mert félt, hogy csorbát szenved a jókislányos imidzse, ha kiderül, házasságon kívül születik gyermeke.

- Akkoriban rajtam volt a nyomás, hogy tökéletesnek kell lennem, és hát féltem is, hiszen tizenpár évvel ezelőtt még nem volt annyira elfogadott, sőt, bűnnek tekintették, ha valaki úgy szült gyereket, hogy közben nincs férjnél. De így utólag is elnézést kérek, hogy hazudtam. Meg hát az ember Oprah-nak csak nem hazudik - ismerte el bűnbánóan a sztár.

Titkos sztáresküvők

Vannak sztárok, akik összeházasodnak ugyan, de csak utólag vallják be. Nézd meg őket a galériában.

Ezt is szeretjük