Egy lesifotós mentette meg Brad Pittet

Angelina Jolie sármos kedvese ezúttal pont annak a segítségére szorult, aki elől általában mindig menekülni szokott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha megkérdeznék az embereket, vajon melyik az a sztárpár, amely életét kirakatban éli, minden bizonnyal az Angelina Jolie–Brad Pitt duóra szavaznának a legtöbben. Nem telik el úgy nap, hogy a világ ne értesülne valamilyen velük kapcsolatos, jelentéktelen hírről – legtöbbször a paparazzóknak köszönhetően.


A lesifotósok ugyanis a nap 24 órájában, falkában követik őket, és életük minden apró mozzanatát megörökítik, akár akarják, akár nem.

Ám előfordul, hogy egy röpke epizód erejéig egy fényképész képes emberként viselkedni, és kattintgatás helyett segíteni bajba jutott sztáráldozatán.

Az esetet egy másik paparazzo örökítette meg

Mint ahogy történt ez a minap a 45 éves Brad Pittel is, akit egy lazának induló, bele-a-vakvilágba stílusú motorozás végén egyik lesifotósa mentett meg. A színész, ahogy azt gyakran tenni szokta, pólóban és sortban, no meg bukósisakban furikázott motorján Los Angeles utcáin.

Egészen addig, amíg a motor egyszer csak felmondta a szolgálatot. Pitt hiába próbált újra és újra életet lehelni a döglött járműbe, az csak nem mozdult.

Miután már vagy negyedórája szerencsétlenkedett az út szélén, nem látott más megoldást, mint sisakját levéve odaballagni az őt autóval követő lesifotóshoz, és bekérezkedni a kocsijába.

A fickó láthatólag nem volt elragadtatva az ötlettől, hiszen így nem fotózhatta tovább a sztárt, ráadásul ő is vaddá vált a többi paparazzo szemében. Ám végül felülkerekedett benne az ember, és kimentette Pittet szorult helyzetéből.

A színész, akinek egyébként több motorja is van, nemrég bevallotta, imád két keréken száguldozni, mert így senki nem ismeri fel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Ez az én anonimitásom. Így én is csak egy vagyok abból a sok idiótából, aki az utakat rója – mesélte a W magazinnak.

Ezt is szeretjük