Ebből még lehet botrány: Brad Pitt új barátnőjéről meglepő dolog derült ki
Brad Pitt barátnője, Nicole Poturalski nyitott házasságban él.

brad-pitt-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és a 27 éves német modell, Nicole Poturalski egy párt alkotnak, erősítette meg az előző héten egy, a párhoz közelálló forrás a Page Sixnek. A szerelmesek Dél-Franciaországban romantikáztak együtt, ezután derült fény a sajtó számára, hogy közük van egymáshoz.

Az újságírók azonnal rászálltak az ügyre, és minden információt előbányásztak a szívtipró új kiszemeltjéről. A The Daily Mail brit lap egy elég meglepő dolgot hozott nyilvánosságra, informátoruk elárulta, hogy Nicole hivatalosan egy másik férfi hitvese.

Brad Pitt barátnője házas asszony

A 68 esztendős Roland Mary, az egyik előkelő berlini étterem tulajdonosa és Nicole Poturalski évek óta házasságban élnek, ráadásul van egy hétéves kisfiuk, Emil. Az üzletember és Pitt régóta ismerik egymást, még 2009-ben ismerkedtek össze, amikor a színész a Becstelen brigantyk című Tarantino-filmet forgatta. Amikor 2019 augusztusában a Volt egyszer egy... Hollywood című alkotást reklámozták Németországban, akkor a színészeket vendégül látta Mary az éttermében, állítólag Pitt és a modell akkor találkoztak először, három hónappal később pedig Kanye West koncertjén látták őket együtt.

Roland Mary és Nicole Poturalski nyitott házasságban élnek sajtóértesülések szerint.
Roland Mary és Nicole Poturalski nyitott házasságban élnek sajtóértesülések szerint.
Fotó: ullstein bild / Getty Images Hungary, Gisela Schober / Getty Images Hungary

- Bradet bemutatták Roland feleségének, végül Nicole megadta neki a számát. Modellként gyakran utazik Los Angelesbe, szóval amikor az Államokban volt, felvette Pitt-tel a kapcsolatot - kotyogta el a lapnak egy ismerős.

Roland Maryt felkereste a lap, de a férfi nem kommentálta a történetet. Egy bennfentes viszont elárulta, hogy az étteremtulajdonos elég filozofikus gondolkodással bír, így másképp tekint a kapcsolatokra, mint a nagy átlag. Nem féltékenykedik Pittre.

GettyImages-1057421838
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Többször is volt már nős, ráadásul van már öt gyereke is. Nicole-lal még mindig házasok, de nyitott kapcsolatban élnek. 

Még kérdéses, hogy hosszú távon mennyire működhet jól ez a különös viszony hármójuk között. Arról nem értekezett a lap, hogy Nicole szeretne-e kilépni a nyitott házasságából, vagy sem, de ha a jövőben mégis így alakulna az élete, akkor még történhetnek konfliktusok ebben a szerelmi háromszögben.

Fotókon Angelina Jolie és Brad Pitt legkisebb lánya

Nézd, hogyan fest Angelina Jolie és Brad Pitt legkisebb lánya, Vivienne!

Ezt is szeretjük