Angelina Jolie és Brad Pitt titokban találkozgatnak - A héten kétszer is együtt voltak
Nemcsak a gyerekeik miatt hozták össze a találkozót.

angelina-jolie-brad-pitt-talalkozok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt a világ legösszetartóbb párjának tűntek, így mindenkit sokként ért, amikor két évvel ezelőtt, váratlanul benyújtották a válókeresetet.

Azóta sem sikerült elválniuk

Mivel nem volt házassági szerződésük, a vagyonukon való osztozkodás sem volt egyszerű kérdéskör, azonban korántsem bizonyult olyan problémásnak, mint a gyermekelhelyezéssel kapcsolatos megegyezés. Brad Pitt ugyanis ragaszkodott a közös felügyelethez, Angelina azonban betartott neki: azt akarta, hogy kizárólagos jogot kapjon a hat gyerekükhöz.

Amíg a per le nem zajlik, ideiglenesen valóban ő kapta meg Zahara, Maddox, Pax, Knox, Vivienne és Shiloh felügyeletét, a színész pedig állítólag már két éve nem is láthatta őket.

A pár azóta is egyezkedik: a héten kétszer is lekapták őket egymás társaságában. Mint kiderült, nemcsak a gyerkőceik miatt találkozgatnak, hanem üzleti ügyben is, ugyanis a párnak van egy saját borászati üzeme, a Miraval.

Mivel egyikük sem szerette volna eladni a pincészetet, úgy döntöttek, továbbra is együtt vezetik, sőt, idén még egy új márkát is piacra dobnak, a Studio By Miraval rozét.

Reméljük, a gyerekek ügyében is hamar dűlőre jutnak, ugyanis biztosan megviseli őket a válási procedúra, és az, hogy csak az egyik szülőjüket láthatják. Brad Pitt keményen megküzdött azért, hogy bebizonyítsa, igenis jó apa, és a gyámhatóság, a gyermekvédelmisek, sőt, még a kirendelt gyermekpszichológus is úgy vélte, hogy járna neki a közös felügyeleti jog.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük