A lezüllött Boy George szegénységben tengődik
Börtön fenyegeti
A nyolcvanas évek ünnepelt sztárja az ötödik iksz felé közeledve pólókat árul a piacon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Unottan üldögél standja mellett és mogorván fogadja vevőit az elhízott, kopasz Boy George, akiben már legelszántabb rajongói is alig ismerik fel a legendás Culture Club hajdani excentrikus frontemberét.

Az elhízott, kopasz sztár utcaseprőként

A lecsúszott poplegenda – eredeti nevén George O’Dowd – a nyolcvanas évek egyik kultuszbandájának számító zenekarával több mint tíz millió lemezt adott el, az utóbbi években azonban elpártolt tőle a szerencse.

A többnyire női ruhákban és extrém sminkkel pózoló énekes sosem titkolta szexuális beállítódását, és botrányos kapcsolataival mindig szaftos témákat szolgáltatott a pletykalapoknak.

A slágerlistáktól az utcaseprésig

Érzéki kicsapongásai mellett súlyos heroinfüggősége volt az, ami végképp lejtőre küldte a sztárt.  Két évvel ezelőtt a pénzszűkében lévő híresség hamis feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen, akik betörtek manhattani lakásába.

Vesztére, a kiérkező rendőrök betörők helyett jelentős mennyiségű kokaint találtak, az ügyet vizsgáló bíró pedig büntetésből arra ítélte, hogy közmunkásként New York utcáit söpörje.

A botrányhős ezután sem húzta meg magát, most éppen egy újabb bírósági tárgyalásra vár.

Ezúttal egy férfi prostituált vádolja azzal, hogy az énekes kelet-londoni lakásában inzultálta, majd kikötözte és fogva tartotta.

A magánéletében ilyen és ehhez hasonló perverz játékokkal szórakozó bukott legenda a munkás hétköznapokat London egyik eldugott piacán tölti, ahol B-rude fantázianevű, obszcén feliratokkal ellátott, saját márkájú pólóit és kapucnis pulcsijait árulja.

Ezt is szeretjük