"Azt hittem, meg fog ölni!" Brutálisan bántalmazott egy férfit az ismert énekes
Boy George áldozata komolyan féltette életét, újabb sokkoló részleteket árult el az ügyről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pár évvel ezelőtt nagy port kavart, amikor kiderült a nyolcvanas évek ünnepelt popsztárjáról, Boy Georege-ról, hogy botrányos rendőrségi ügybe keveredett. Még 2008-ban a radiátorhoz bilincselt és lakásán fogva tartott egy férfi prostituáltat, a norvég Audun Carlsent, akit még durván bántalmazott is.

A sértettnek végül sikerült egy szál alsógatyában megszöknie a tett színhelyéről, és feljelentést tett. Most újabb sokkoló részletek derültek ki a megdöbbentő bűncselekmény kapcsán, mivel maga az áldozat beszélt a sajtónak a megrázó esetről. Állítása szerint komolyan féltette az életét.

Fémlánccal verte

- Azt hittem, meg fog ölni - vallotta be Bang Showbiznek, a Times magazin riporterének.

Carlsen tagadta, hogy escort szolgáltatásokért fizetett neki a sztár, állítása szerint modellmunkára kapott felkérést, azért ment fel az eredetileg George O'Dowd névre keresztelt züllött énekes lakására, hogy meztelen fotósorozatot készítsenek róla.

Elmondása szerint George behívta a hálószobába, ahol egy másik férfival együtt erőszakoskodni kezdtek vele: ütötték, rugdosták, végigvonszolták a földön, durván üvöltöztek vele és megbilincselték.       

- Még sosem láttam senkit, akit ennyire tele van gyűlölettel - emlékezett vissza.

Szánalmasnak tartja

Mielőtt sikerült megszöknie, fogvatartója - aki ellen egyébként már korábban is indítottak eljárást drogügyletek miatt - egy szerszámosládával jelent meg, és közölte, hogy kés, valamint bőrszíjak és egyéb szexuális segédeszközök vannak benne.

Amint a modell meglátta, milyen kellékek vannak a ládában, arra gondolt, hogy ha nem sikerül azonnal elmenekülnie, komoly baja eshet. A helyzet kezdett eldurvulni, mivel George elővett egy fémláncot, és azzal kezdte ütni áldozatát, akinek mégis sikerült szerencsésen kijutnia a lakásból.

A bíróság végül az emberi szabadságjogok korlátozása miatt bűnösnek találta a sztárt, és 2009-ben 15 hónap börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélte. A férfi állítása szerint elégedett az ügy végkimenetelével, és bántalmazóját szánalmasnak találja.

Ezt is szeretjük