A meztelen valóság: bombázó sztárhölgyek retusálatlanul

Íme, 3 gyönyörűnek hitt színésznő, aki smink és retusálás nélkül átlagos és hétköznapi.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman

A gyönyörű ausztrál színésznő még csak negyven éves múlt, ám mostanra sikerült borzasztó mértékben szétműttetnie fejét. Elszomorító ez, hiszen korából adódóan még semmi oka nem lett volna a tucatnyi szépészeti beavatkozásra, melyek jócskán megváltoztatták egykor bájos és szép arcának vonalait.


A botox- és kollagéninjekciók kártékony hatása pedig smink nélkül kifejezetten feltűnő, elég csak egyetlen pillantást vetnünk a legfrissebb Kidmanről készült fotókra.

Az egykor ellenállhatatlanul vonzó színésznő megdöbbentően szürkének és iszonyatosan lestrapáltnak tűnik, ám puffadt arcát nem csak a kialvatlanságnak, hanem a túlzásba vitt szépészeti beavatkozásoknak is köszönheti. Kidman mentségére legyen mondva, hogy tavaly júliusban adott életet Sunday Rose nevű gyermekének, akinek gondozása és nevelése biztosan nagyon sok energiájába kerül. Mindenesetre az Oscar-díjas színésznő férje, Keith Urban zenész végre észhez téríthetné feleségét, és rávehetné, hogy mostantól egy jó darabig messziről kerülje el a szépészeti klinikákat.

Hayden Panettiere

A meglepően fiatal Panettiere már gyerekként sztár lett, amikor a Disney egyik műsorában tűnt fel, majd az ezredfordulóig két szappanoperában öregbítette kibontakozó hírnevét.

Az áttörést a Hősök című sorozat hozta meg számára, amiben ő testesítette meg Claire Benett sebezhetetlen pompomlányt. Nem véletlen, hogy ezek után pasik milliói tanulták meg a lehengerlő bájjal megáldott színésznő kimondhatatlannak tűnő nevét!


Ám a jelek szerint a valóságban Panettiere sem mindig az a szexi tinibálvány, akiért kamaszfiúk epednek tátott szájjal a tévék képernyője előtt, amikor a Hősök egy-egy izgalmas epizódját vetíteni kezdik. Elég csak a hétköznapi arcát szemügyre venni, és bárki számára nyilvánvalóvá válhat, hogy az aprócska termetű híresség is ugyanolyan átlagos amerikai hölgyecske, mint a többi. Csak hát a becsapós retusálással, illetve az ügyes és hatásos sminkkel belőle is pillanatok alatt egy elérhetetlennek tűnő istennőt képesek faragni a trükkös stylistok.

Kate Winslet

A 33 éves brit színésznő tavalyi munkája meghozta gyümölcsét. 2008-ban ugyanis egyszerre két kiváló alakítással is elkápráztatta a mozirajongókat, ráadásul mindkét esetben brutálisan nehéz karaktereket kellett megformálnia. A felolvasóban egy náci múltját takargató nőt alakított elemi erővel, aki romantikus viszonyba kezd egy kamaszfiúval, ám a történelem összetöri szerelmüket. A szabadság útjaiban pedig egy olyan feleséget formált meg, aki kétségbeesetten küzd minden erejével, hogy megmentse házasságát.


Előbbi alakításáért méltán vehette át idén élete első Oscar-díját, amit az elmúlt másfél évtizedben öt korábbi, sikertelen jelölés előzött meg. Ám amilyen elbűvölően festett Kate Winslet a díjátadó ünnepségek vörös szőnyegein, olyan kiábrándító állapotban kapták lencsevégre New Yorkban néhány napja.

A tehetséges színésznő hátrafogott hajjal és smink nélkül mutatkozott az utcán: habár hétköznapi valójában nem fest olyan lenyűgözően, mint a címlapokon, még így is egy különlegesen szép hölgy, akinek egy pillanatra sem kell szégyellnie természetes valóját.

Ezt is szeretjük