Fotó! Szörnyeteggé plasztikáztatta magát a műsorvezető páros
Igor és Griska Bogdanov húsz évvel ezelőtt feküdt kés alá, mostanra felismerhetetlenné szabatták magukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

30 évvel ezelőtt a Bogdanov ikrek a francia tévék ünnepelt és sármos sztárjai voltak, köszönhetően nagy népszerűségnek örvendő tudományos-ismeretterjesztő sorozataiknak. Mostanra azonban leginkább úgy festenek, mint azok a földönkívüli élőlények, akiknek létezéséről olyan sokat elmélkedtek.

Igor és Griska Bogdanov a napokban tette tiszteletét a Chopard luxusékszereket gyártó cég fennállásának 150. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen, ahol elegáns öltönyük ellenére minden eddiginél ijesztőebben néztek ki.

Tele van implantátummal az arcuk

Ezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen a nyolcvanas évek népszerű tévésztárjai elképesztő mértékben szabatták szét arcukat. A feltételezések szerint - amelyek a róluk készült ijesztő fotók alapján megalapozottnak tűnnek - nemcsak az állukba, hanem arccsontjukba is implantátumot tetettek.

A tengernyi botoxról és egyéb ránctalanító kemikáliákról nem is beszélve, melyek hatásának köszönhetően két-három évtizedet simán letagadhatnának életkorukból - pedig valójában már betöltötték 60. életévüket!

Régen jóképűek voltak

A Temps X című sorozat sztárjairól elég nehéz elképzelni, hogy egykor igazi szívtiprók voltak - pedig így igaz, és a róluk készült régebbi fotón egyértelműen látszik, hogy nem lehetett okuk aggodalomra, ha csinos nőknek akartak udvarolni.

A kilencvenes években azonban rákaptak a plasztikáztatásra, és a függőség olyan megdöbbentő mértékben hatalmasodott el rajtuk, hogy mostanra szó szerint felismerhetetlenné operáltatták arcukat.

Abba pedig belegondolni is rossz, vajon hogyan festett a testvérpár a zártkörű rendezvényen olyan gyönyörű sztárhölgyek társaságában, mint Naomi Campbell, Eva Herzigova, Marion Cotillard, Kate Beckinsale és Myleene Klass.

Ezt is szeretjük