Megszólalt Bobbi Kristina Brown apja - Elárulta, ki a felelős lánya haláláért

Bobby Brown őszintén vallott arról, hogy kit okol a tragédiáért.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Bobby Brown őszintén vallott arról, hogy kit okol a tragédiáért.

Whitney Houston és Bobby Brown lánya, Bobbi Kristina Brown 2015. július 26-án hunyt el, 22 éves korában. A halálának oka azóta sem tisztázott: a kádban talált rá a mostohatestvére, aki egyben a kedvese is volt, Nick Gordon.

Az apja az exét okolja

Ugyan a fiatal énekesnő a fulladásba halt bele, nem kizárt, hogy Gordon segítette a másvilágra, esetleg gyógyszerek is közrejátszhattak a tragikus végkifejletben, azonban máig nem sikerült pontot tenni a rendőrségnek az ügy végére.

Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown azonban biztos benne, hogy a lánya Nick Gordon miatt halt meg, és véleményének nem is fél hangot adni:

- Egyszerűen megőrjít a tudat, hogy Nick Gordon még mindig szabadlábon van. Be kellene zárni, és nap, mint nap megerőszakolni. Én mindennap úgy érzem magam, mintha erőszakot tett volna a lelkemen azzal, hogy elvette a lányomat.

Tudom, hogy sokszor bántotta őt. A családon és párkapcsolaton belüli erőszak a legborzasztóbb dolog az egész világon. Szerencsétlen nők mind azt hiszik, hogy az ő hibájukból történt a dolog, pedig ez korántsem így van. Ezért hoztuk létre a Bobbi Kristina Serenity House nevű programunkat, hogy a bántalmazott nőknek legyen kihez fordulniuk.

Nem szabad benne maradni egy olyan kapcsolatban, ahol félned kell a másiktól. Az életedbe kerülhet, és ez nem játék. Nem nézhetem tétlenül, hogy naponta lányok százai végzik úgy, mint az én kicsikém - nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak.

A 28 éves Nick Gordon is nyilatkozott, ő azonban továbbra is az ártatlanságát bizonygatja:

- Tudja jól, hogy nem én tettem, a lelke mélyén tudja, hogy téved. Szerettem Bobbi Kristinát. Először a testvéremként, utána a szerelmemként - olyan volt, mintha a feleségem lett volna. Mély depresszióval küzdött, kétszer is megpróbálta megölni magát. Nagyon szenvedett, és csak én álltam mellette, senki más.

Mindenki engem hibáztat, mert nincs más, akire ráhúzhatnák a vizes lepedőt. A filmekben is mindig az élettárs a bűnös, nem? Én sem tudom, mi történt aznap este, úgy találtam rá a kádban. Szerintem Krissy túladagolta magát, sajnos ilyen egyszerű a képlet - mesélte a Daily Mailnek.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük