Megszólalt Bobbi Kristina Brown apja - Elárulta, ki a felelős lánya haláláért
Bobby Brown őszintén vallott arról, hogy kit okol a tragédiáért.

bobbi-kristina-brown-halala-felelos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston és Bobby Brown lánya, Bobbi Kristina Brown 2015. július 26-án hunyt el, 22 éves korában. A halálának oka azóta sem tisztázott: a kádban talált rá a mostohatestvére, aki egyben a kedvese is volt, Nick Gordon.

Az apja az exét okolja

Ugyan a fiatal énekesnő a fulladásba halt bele, nem kizárt, hogy Gordon segítette a másvilágra, esetleg gyógyszerek is közrejátszhattak a tragikus végkifejletben, azonban máig nem sikerült pontot tenni a rendőrségnek az ügy végére.

Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown azonban biztos benne, hogy a lánya Nick Gordon miatt halt meg, és véleményének nem is fél hangot adni:

- Egyszerűen megőrjít a tudat, hogy Nick Gordon még mindig szabadlábon van. Be kellene zárni, és nap, mint nap megerőszakolni. Én mindennap úgy érzem magam, mintha erőszakot tett volna a lelkemen azzal, hogy elvette a lányomat.

Tudom, hogy sokszor bántotta őt. A családon és párkapcsolaton belüli erőszak a legborzasztóbb dolog az egész világon. Szerencsétlen nők mind azt hiszik, hogy az ő hibájukból történt a dolog, pedig ez korántsem így van. Ezért hoztuk létre a Bobbi Kristina Serenity House nevű programunkat, hogy a bántalmazott nőknek legyen kihez fordulniuk.

Nem szabad benne maradni egy olyan kapcsolatban, ahol félned kell a másiktól. Az életedbe kerülhet, és ez nem játék. Nem nézhetem tétlenül, hogy naponta lányok százai végzik úgy, mint az én kicsikém - nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak.

A 28 éves Nick Gordon is nyilatkozott, ő azonban továbbra is az ártatlanságát bizonygatja:

- Tudja jól, hogy nem én tettem, a lelke mélyén tudja, hogy téved. Szerettem Bobbi Kristinát. Először a testvéremként, utána a szerelmemként - olyan volt, mintha a feleségem lett volna. Mély depresszióval küzdött, kétszer is megpróbálta megölni magát. Nagyon szenvedett, és csak én álltam mellette, senki más.

bobbi-kristina-brown-halala-felelos-nagy1

Mindenki engem hibáztat, mert nincs más, akire ráhúzhatnák a vizes lepedőt. A filmekben is mindig az élettárs a bűnös, nem? Én sem tudom, mi történt aznap este, úgy találtam rá a kádban. Szerintem Krissy túladagolta magát, sajnos ilyen egyszerű a képlet - mesélte a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük