Bo Derek nála 30 évvel idősebb férfit szeretett - Alig múlt 18, mikor összeházasodtak

Bo Derek évekkel később feleségül is ment élete nagy szerelméhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Derek 47 éves volt, amikor 1973-ban a görögországi Mykonos szigetére utazott az akkor mindössze 16 éves Bo Derekkel. A fiatal lány még a középiskolát is otthagyta azért, hogy szerepelhessen az amerikai színész-rendező And Once Upon a Time című romantikus filmjében, amit végül csak mintegy két évtizeddel később, 1981-ben mutattak be Fantasies címmel.

A forgatás során hamar egymásba szerettek, ám John Derek ekkor még Linda Evans színésznő férje volt, aki 1974-ben be is adta a válókeresetet. Mivel románcuk idején Bo Derek még kiskorú volt, 1974 novemberéig Európában maradtak, és csak azok után tértek vissza az Egyesült Államokba, hogy az eredetileg Mary Cathleen Collins néven született színésznő betöltötte a 18. életévét. Ha nem így tettek volna, akkor John Dereket ugyanis akár bíróság elé is állíthatták volna kiskorú megrontásáért.

A majd' 50 éves John Derek 1976. június 10-én vezette oltár elé fiatal szerelmét Las Vegasban, a köztük lévő 30 évnyi korkülönbség azonban nem állt boldogságuk útjába. Bo Derek nevét 1979-ben ismerte meg az egész világ, amikor főszerepet kapott Blake Edwards Bombanő című filmjében, alakítását Golden Globe-díjra is jelölték. Bo Derek végül több mint 20 éven át szerette férjét, és csak a halál választotta el őket, amikor John Derek 71 éves korában, 1998-ban szívelégtelenségben elhunyt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük