Ő volt a 80-as évek szexszimbóluma - Bo Derek 62 évesen is elképesztően néz ki
Friss fotón a Bombanő sztárja, Bo Derek.

bo-derek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bo Derek az 1979-es Bombanő című filmmel szerzett világhírnevet magának, szinte alig akadt olyan férfi akkoriban, aki ne rajongott volna érte. A színésznőt a sikerfilmben nyújtott alakításáért még Golden Globe-díjra is jelölték az év felfedezettje kategóriában. A '80-as években több filmszerepet is kapott, ő volt a Tarzan, a majomember vagy éppen a Bolero főszereplője, ezekkel a mozikkal már nem tudott nagy sikereket elérni.

Bo Derek még mindig remek formában van

A színésznőről sokan nem hinnék el, hogy már 62 esztendős, ugyanis annyira bomba formában van még mindig. Legalább tíz évet bátran letagadhatna a korából, igazán szerencsés alkat, mert nagyon jó géneket örökölt a felmenőitől. Sosem plasztikáztatott, méltósággal viseli a korát, ezzel a témával kapcsolatban korábban a CBS Newsnak adott interjút.

bo derek 2019 theo wargo getty
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

- Az öregedés nagyon nehéz és kemény. Bette Davis színésznőnek igazat kell, hogy adjak, anno ő mondta, az öregedés nem a gyáváknak való. Ráadásul vannak ezzel kapcsolatban bizonyos elvárások, egyik oldalról megkapom azt, hogy milyen jó, hogy nem volt ráncfelvarrásom, a másik oldalról viszont azt hallom vissza, hogy "úristen, miért nem megyek el már valami beavatkozásra?" - magyarázta a színésznő, aki igyekszik nem törődni a kritikákkal.

A 62 éves szőke sztár napjainkban is vállal szerepeket, bár az tény, hogy színésznőként a Bombanő óta nem tudott hatalmas sikereket elérni, 2018-ban szerepelt a 5 weddings című filmben, amelyet nálunk nem mutattak be. Sokan emlékezhetnek rá a Sharknado 3. - A végső harapás című filmből, ebben az akciófilmben Tara Reid édesanyját alakította. A magánéletével minden rendben, 2002 óta él párkapcsolatban a Szex és New York szívtiprójával, illetve a Bazi nagy görög lagzi-filmek főszereplőjével, John Corbett-tel.

Ezt is szeretjük