Kolléganője letapizta Cate Blanchettet
Az idei Cannes-i fesztiválon is megjelent a filmipar krémje, és természetesen a botrányok sem maradnak el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei, immáron 61. Cannes-i Filmfesztivál május 14-én nyitotta meg kapuit, és egészen május 25-ig a francia városban gyűlnek össze a filmezés legnagyobbjai.

Hollywoodi sztárok, mint Eva Longoria Parker, Brad Pitt, Angelina Jolie, Julianne Moore, Faye Dunaway, Robert de Niro, Dustin Hoffmann vagy éppen Madonna és híres rendezők, köztük a magyar Mundruczó Kornél is – aki Delta című filmjével esélyes az Arany Pálmára – tiszteletüket teszik a rangos eseményen.

Lewis kitett magáért

A meghívottak között szerepel Cate Blanchett is, aki fantasztikus formában van alig négy héttel harmadik gyermeke, a kis Ignatius születése után - április 13-án látta meg a napvilágot -, és még arra is futja erejéből, hogy zajos partikon vegyen részt.

Persze nem véletlenül jelent meg a rendezvényen, a várva várt és a fesztivál egyik nagy szenzációjának számító negyedik Indy-film, az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában ugyanis orosz ügynöknőt alakít.

Az egyik Cannes-i bulin futott össze kolléganőjével, a mindig fura karaktereket megformáló Juliette Lewis-szal – emlékezeteset alakított a Született gyilkosokban is -, aki legújabban énekesnőként próbálja megkeresni a kenyérrevalót.

A 34 éves Lewis mindent megtett annak érdekében, hogy a Crystal Beach-i parti összes vendége jól érezze magát, ezért aztán kipróbálta magát a DJ-pultnál, majd is táncra perdült a parketton, és még az sem zavarta, hogy senki másnak nem akaródzik a zenével kísért testmozgás.

No, sebaj, Lewis kisasszony nem volt rest, inkább beszédbe elegyedett a rangos meghívottakkal, így többek között a Banditák és a Gyűrűk Ura trilógia szereplőjével, Cate Blanchett-tel is. Az eszmecserébe végül úgy belemelegedett, hogy egy óvatlan pillanatban még kolléganője mellét is megfogni látszott.

Mindenesetre Blanchett nem jött zavarba – valószínűleg hozzászokott már, hogy a művészek különös emberek, akiktől egy kis különcség sem áll távol. Különösen, ha Juliette-ről van szó.

Ezt is szeretjük