Ennél szolidabbat nem talált? Túl szoros ruhába bújt a fiatal sorozatsztár
Blake Lively néhány napja igencsak kihangsúlyozta dekoltázsát ruhaválasztásának köszönhetően.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány napja Blake Lively is tiszteletét tette New Yorkban Lorraine Schwartz legújabb ékszerkollekciójának bemutatóján, ahol a házigazda Beyoncé volt. A 23 éves amerikai színésznő igazán elegánsan nézett ki estélyi ruhájában, ami egy kissé talán túl szorosnak is bizonyult.

A pletykafészek című sorozat gyönyörű sztárja minden bizonnyal így akarta kihangsúlyozni dekoltázsát, célját pedig maximálisan sikerült elérnie, hiszen a látvány egyszerre volt visszafogottan divatos és lélegzetelállítóan provokatív - akik ott voltak, biztosan fel is figyeltek rá.

Még dolgozik a sikerért

Serena van der Woodsen megformálójának szüksége is van arra, hogy minél többször megmutassa magát a vörös szőnyegen.

Hiszen, habár A pletykafészek népszerűsége 2007-es indulása óta töretlen, színészi karrierjéről már nem mondható el, hogy ugyanígy szárnyalna.

Blake Lively lett volna ugyanis az F. Scott Fitzgerald regényéből készülő A nagy Gatsby című film női főszereplője, ám végül nem kapta meg Daisy szerepét, ahogyan a korábbi szóbeszéddel ellentétben Alfonso Cuarón Gravity című scifijében sem láthatjuk majd.

Kellemetlen szexjelenet

Persze azt sem jelenthetjük ki, hogy olyan rosszul menne a szekere, hiszen a hazai mozik még vetítik Ben Affleck Tolvajok városa című gengszterfilmjét, amelyben neki is jutott egy fontos szerep - az Affleckkel első nap forgatott szexjelenetet mindenesetre kellemetlennek nevezte.

Az Allure magazinnak adott interjújában azt is elárulta, hogy a színészet mellett szívesen nyitna különféle vendéglátó helyeket. Tervei között szerepel egy pékség, egy étterem, ahol - georgiai származása miatt - déli ételeket szolgálnának fel, de szeretne egy olyan helyet is, ahol a világ minden konyhájának ízeit meg lehetne kóstolni.

Blake Livelyt jövőre a Green Lantern című moziban láthatjuk majd, amiben Carol Ferrist formálja meg. A képregény története szerint biztosan lesz néhány forró pillanata a Ryan Reynolds által megformált Hal Jordannel, aki a Green Lantern-klán szuperhőseként harcol gonosz ellenfeleivel.

Ezt is szeretjük