Egy hónappal korábban érkezett! Megszületett a színésznő első gyermeke
Részletek!
Világra hozta első gyermekét a 27 éves Blake Lively.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az éjjel hozták nyilvánosságra, hogy életet adott első gyermekének Blake Lively. A 27 éves színésznő már szilveszter előtt világra hozta a babát, aki egyébként korábban érkezett a vártnál.

Ám mindketten jól vannak, Lively férjével, Ryan Reynoldsszal pedig madarat lehetne fogatni. A baba nevét és nemét egyelőre nem közölték.

Nagy családot akarnak

A Pletykafészek sztárja csak októberben jelentette be, hogy állapotos, akkor a honlapjára tett ki egy fotósorozatot, amelyen már jól látszik gömbölyödő pocakja. 

A színésznő 2012-ben egy titkos szertartás keretén belül ment férjhez a most 37 éves Ryan Reynolds színészhez. Reynolds 2013 augusztusában nyilatkozta azt a Details magazinnak, hogy nagy családra vágyik.

- Mindketten nagy családból jövünk - mi négyen voltunk testvérek, Blake-ék öten. Sokan azt mondják, őrültség a sok gyerek, de minket ez egyáltalán nem érdekel. Tudjuk, hogy ezt akarjuk, és nevetve vágunk át bármilyen nehézségen - mondta akkor.

2014 szeptemberében Blake Lively a Marie Claire magazinnak adott interjút, és azt mondta, ha tehetné, "egy alomra való gyereket" szülne. Azt is elárulta, még mindig dúl a szerelem közöttük, férje egyben a legjobb barátja is, és azokat a pillanatokat szereti a legjobban, amikor kikapcsolják a telefonokat, és együtt lehetnek.

Ryan Reynolds első feleségétől, Scarlett Johanssontól azért vált el, mert a színésznő nem akart gyereket. Ugyanakkor a Lucy sztárja 2014 szeptember elején adott életet első gyermekének. 

Ezt is szeretjük