Belátást engedett keblei közé a bájos Blake Lively

Merész fotók

A fiatal tévésztár a jelek szerint szereti minél többször megmutatni azt a testrészét, amire a legbüszkébb.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azért a sztárszínésznők között is jócskán vannak olyanok - Uma Thurman például -, akik még filmjeikben is előszeretettel mutatkoznak pólóban és farmerban, ha lehet.


Nos, Blake Lively képeit elnézve, a fiatal színésznő nem igazán tartozik a fentebb említett csoportba. A Pletykafészek 21 éves szőkesége ugyanis láthatólag minden alkalmat megragad, hogy gömbölyű melleit közszemlére tegye, legyen szó akár forgatásról, akár csak egy egyszerű shoppingolásról.

Elegáns sztárnak tartják

Sőt, mint önjelölt szakértő, gyakorta divattanácsokkal is szolgál korosztálya számára - például: azt viseljétek, ami jól áll nektek, ne kövessétek vakon a divatot -, amiket ugyan mindenki hallott már az anyukájától, de a csinos színésznő szájából mégis más.

- Nem vagyok olyan vékony, mint Kate Moss, van fenekem és cicim, ezért ha a húszas évek stílusában akarok öltözni, nem vehetek fel charleston-ruhát, mint ő. Helyette olyan választok, ami csípőben lazább, így mégiscsak megidézhetem a húszas évek stílusát - avatta be öltözési titkába a rajongóit.

És ha már a melleknél tartunk, felvetődik a kérdés: vajon egy plasztikai sebész munkáját dicsérik-e formás idomai, vagy a természet faragta őket ennyire mérnökien kerekre? A sztár mindenesetre határozottan tagadja a beavatkozást, ám akármi is az igazság, tény, csinos kis dekoltázsra tett szert.

Így aztán nem csoda, ha rejtegetés helyett bedobja, amije van, hadd gyönyörködjön kedvese, a szintén pletykafészkes Penn Badgley, no meg persze az összes férfirajongója - és nem mellékesen még a sorozat nézettségét is megnövelheti.

Egyébként a Pletykafészek - eredetiben Gossip Girl -, mely egy elegáns magániskola növendékei közé kalauzolja el a nézőt, immáron a harmadik évad forgatási munkálatainál tart.

Ebben az előzőleg megismert diákok, élükön a Lively által alakított Serena van der Woodsennel, egy New York-i egyetemen folytatják az ármánykodást és kavarják meg az intézmény életét.

Ezt is szeretjük