Bevállalta! Merészen áttetsző ruhában pózolt a bájos sorozatsztár
Blake Lively mindenkit elkápráztatott gyönyörű, ám a kelleténél kissé többet mutató ruhájával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Blake Lively, A pletykafészek sztárja a Tiffany and Co. napszemüveg bemutatóján viselte ezt a merész tüllruhát, amivel egész biztosan elvonta a figyelmet a bemutatott darabokról.

A trükkös ruha nem engedett láttatni semmi intim területet, ugyanakkor az áttetsző anyag sokat sejtetően hangsúlyozta ki az alatta rejlő idomokat.

Szépsége utat tört magának

A 23 éves színésznő egyébként szívesen mutatja meg testét, idén nyáron fürdőruhában fotózták a Vogue magazin számára, és a tavalyi Emmy-díjátadón is meglehetősen pimasz ruhában jelent meg.

Blake filmes családba született, apukája rendező, anyukája pedig ügynök, így érthető, hogy könnyen kinyíltak előtte az ajtók - bár feltételezhetőn az Oscar-díjasok között nem fogjuk viszontlátni.

Első szerepét 2005-ben jellemző módon a Négyen egy gatyában című filmben kapta. Állítása szerint egyszerűen besétált a meghallgatásra, odaadott egy fotót magáról, majd bevallotta, hogy ő még soha sem dolgozott filmben. Csodák csodájára másnap felhívták, hogy övé a szerep.

A sztárság árnyoldalai

Mivel még gimnazista volt, a forgatás idejére magántanuló lett, de amint befejezték a filmet, Blake visszament a gimibe.

Legnagyobb meglepetésére a barátai elfordultak tőle, minden megváltozott. Lively ezt nagyon fájlalta, később pedig, A pletykafészek forgatásán sokszor jól jött ez az élmény - pontosan át tudta érezni, mit érez karaktere, Serena.

Blake egyébként még mindig a szüleivel lakik - megtehetné, hogy elköltözzön, de egyelőre jól érzi magát otthon. No, nem mintha túl sok időt töltene a családdal: A pletykafészek mellett ugyanis időről időre a szélesvásznon is felbukkan.

A magyar közönség jelenleg is találkozhat vele a Ben Affleck rendezésében készült Tolvajok városa című filmdráma szereplőjeként, és nemrég forgatott le egy izgalmas scifi-t, egyebek közt Ryan Reynolds és Peter Sarsgaard mellett - a Green Lantern előreláthatólag 2011 nyarán kerül a mozikba.

Ezt is szeretjük