Blake Lively testre feszülős estélyit húzott - 5 hónappal a szülés után ilyen az alakja
Blake Lively harmadik szülése óta először lépett a vörös szőnyegre.

blake-lively-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Blake Lively 2019 augusztusában adott életet harmadik lányának. Férjével, Ryan Reynoldsszal a mai napig nem hozták nyilvánosságra a kicsi nevét. 2014-ben született lányuk a James nevet kapta, 2016-ban világra jött kicsi Inez lett.

Vannak világsztárok, akik a szülés után pár nappal később már a vörös szőnyegen parádéznak, ám a gyönyörű szőke színésznő nem közéjük tartozik, ő csak január végén került ismét a kamerák kereszttüzébe.

Ilyen most Blake Lively alakja a szülés után

Új filmje, a Ritmusszekció New York-i premierjén jelent meg először. Az eseményre egy testre feszülős bársony estélyit húzott, ami szépen kiemelte az alakját. A színésznő csak úgy ragyogott egész este.

A ruháját a Dolce & Gabbana egyik tervezője álmodta meg, ez a fazon remekül állt neki, akár a régi hollywoodi dívák, úgy tündökölt benne. Mellé egy fekete bőrkesztyűt és egy hosszú szárú magas sarkút viselt. A nyaklánca sem volt mindennapi, az egyik fele gyöngyből, a másik láncszemekből állt össze.

Új filmjét január 30-tól adják a magyar mozik, az alkotásban tőle nem megszokott külsővel, rövid, barna hajjal lesz látható. Bár egyelőre az alkotást promotálja, de hamarosan egy új projektet forgat, hivatalos IMDB-listája szerint a The Husband's Secret című krimi főszereplője lesz, egyelőre nem tudni, mikorra készül el a film.

Anne Hathaway pár héttel a szülés után lépett a vörös szőnyegre

Anne Hathaway 2019 végén adott életet második gyermekének, januárban pedig már egy szexi estélyiben parádézott a Critics' Choice Awardson.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük