Pucér vízihullaként pózolt a különc Selma Blair
Pokoli szenvedésre vágyik
Ha szépségével nem is, különös kijelentéseivel fel tudja hívni magára a figyelmet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Selma Blair nem igazán nevezhető szépnek, ám bizonyára éppen eme tulajdonsága miatt találják meg a cicababa helyett a karakterszerepek.

Ezek a fotók inkább tükrözik egyéniségét

Az érdekes arcú, 36 éves színésznő eleinte tinifilmekben mutatta meg tehetségét: a többek között Reese Witherspoon számára is a népszerűséget meghozó Kegyetlen játékok című 1999-es Veszedelmes viszonyok-feldolgozásban alakított először igazán emlékezeteset.

Az említett szőkeséggel két évvel később ismét együtt láthattuk a Doktor Szösziben, ahol is Blair kisasszony a szende okostojást játszotta a vibráló Witherspoon mellett.

Pokoli kínokra vágyik

A barna hajú sztár mostanság a Pokolfajzat című mozik kapcsán látható, melynek második része, a Hellboy II – Az aranyhadsereg augusztus derekán kerül a magyar mozikba. Ám nem volt ő mindig színésznő – huszonévesen még fotográfusi karrierről álmodozott, ennek érdekében Michiganben végzett tanulmányokat. Az elmélettel nem is akadtak gondjai, annál inkább a gyakorlattal, hiszen nem volt könnyű önkéntes modelleket találni, akikkel valóra válthatta bizarr képötleteit. Ez azonban nem szegte kedvét, úgy gondolta, ha más nem pózol neki, majd ő maga fog – és lőn.

-  Nem volt túl sok ember, akiket szívesen megkértem volna, hogy álljanak nekem modell, így hát csináltam egy csomó önportrét. Persze nem szerettem volna, ha kiderül, hogy én magam vagyok a képeken, így hát beöltöztem mindenfélének, például Magritte anyjának, aki vízbe ölte magát, és állítólag a fejére volt tekerve a hálóinge.

Szóval készítettem jónéhány ilyesfajta morbid fotót, volt olyan, hogy leszaggattam a ruháimat és beleugrottam az útmenti vizesárokba – mesélte a sztár.

És úgy tűnik, a bizarr korszak még mindig nem fejeződött be életében, legújabb filmjének, a Pokolfajzat immáron harmadik részének forgatási munkálatai között azt is bevallotta, reméli, hogy karaktere, aki egyben a főhős barátnője, irdatlanul sokat fog szenvedni a történetben.

- Legyen sok-sok fájdalom és kín, amit persze Liz túlél majd – amolyan igazi, határokat döngető szenvedésre vágyom – vallotta.

Ezt is szeretjük