A legsokkolóbb férfi sztárplasztikák

Bizarr képekkel

Íme, 3 híresség, aki úgy döntött, hogy plasztikai úton fiatalodik meg, ám a sebészek valamit nagyon elszúrtak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álomgyár nem ismer kegyelmet sztárjaival kapcsolatban, de a hölgyek különösen ki vannak szolgáltatva Hollywood farkastörvényeinek - már ami az öregedést illeti.

Nem véletlen tehát, hogy egyre több negyvenes-ötvenes színésznő fordul a botox és kollagén áldásos hatásához, ám a túlzott szépészeti beavatkozások előbb-utóbb visszaütnek.

Így válnak az egykori bombázókból puffadt arcú csúfságok, akik bájos mosolygás helyett már csak vicsorogni tudnak. Persze nehogy azt higgyük, hogy csak a sztárhölgyek plasztikáztatnak, hiszen a férfiak közül is sokan döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek. Mi most a legsokkolóbb és legbizarrabb férfi sztárplasztikákat gyűjtöttük össze, hiszen akadnak még a tengerentúlon plasztikai rémek Jackón vagy Mickey Rourke-on kívül.

Wayne Newton

Mr. Las Vegas - ezt a megtisztelő becenevet érdemelte ki Wayne Newton, aki negyven éve tartó pályafutása alatt mintegy 30 ezer alkalommal énekelt a szerencsejáték fővárosában. A született showman a jelek szerint nagyon rettegett az öregedéstől, ezért az évek során nem kevés alkalommal feküdt kés alá.

A sebészek pedig megdolgoztak a pénzükért, hiszen a zenész arcán nyoma sincs a ráncoknak, ám azt talán már nem vette észre, hogy milyen bizarrul fest iszonyatosan szétplasztikázott feje a tükörben.


Persze meglehet, hogy Newtont ez nem is nagyon érdekli, hiszen a szépészeti beavatkozások lényege, hogy ne látszódjon meg rajta életkora – műanyagfejét látva pedig kinek jutna eszébe, hogy a sztár 66 éves? Az pedig már más tészta, hogy a ráncfelvarrások hatására a szemei szinte alig látszanak, szájának ajkai pedig mintha nem is léteznének. Nem beszélve arról, hogy a borzasztó összhatáson természetellenesen barna bőre és fehér fogsora sem sokat segít.

David Gest

A népszerű amerikai tévésztár még a nyolcvanas években határozta el, hogy plasztikai úton szépül meg, mivel saját elmondása szerint rettentően csúnyának érezte magát egész életében. Ezzel még nincs is semmi baj, de az már teljességgel érthetetlen, hogy Gest vajon miért Dr. Steven Hoefflint kereste fel, akinek leghíresebb páciense Michael Jackson volt. Hibás döntésének meg is lett az eredménye, a hírhedt sebész ugyanis úgy szétszabta a szerencsétlen férfi arcát, hogy ránézni is fáj.


Eredetileg mindössze egy orrplasztikát és ráncfelvarrást akart, egy héttel később azonban implantátumokat ültettek az arcába, majd az álla kinézetén is alakítottak. Gest egy interjúban azt nyilatkozta, hogy erről senki sem tudta volna lebeszélni, de most már nagyon bánja akkori döntését. Azóta azonban nem feküdt kés alá, arcának eltorzult vonásait látva azonban ezt elég nehezen hisszük el neki. Gestnek ráadásul a magánéletben sem volt szerencséje, exfelesége, Liza Minelli ugyanis alkoholmámorban rendszeresen erőszakoskodott vele, amiért később 10 millió dollárra be is perelte.

Gene Simmons

A Kiss együttes basszusgitárosa nem az a tipikus rocksztár, aki az önpusztításba menekült, saját elmondása szerint ugyanis egész életében példaértékűen egészséges életet élt, sohasem drogozott, dohányzott vagy ivott. Nem éppen ezt várnánk egy kultikus heavy metal banda tagjától, aki a Démon becenevet kapta, és aki a színpadon jellegzetes sminkjében évtizedek óta vadítja a fiatalokat. Ám hiába a józan életvitel, ugyanis Gene Simmons sem kerülhette el végzetét.


Egykori playmate feleségével, Shannon Tweeddel tavaly döntöttek úgy, hogy közösen plasztikáztatnak, ám a szépészeti beavatkozásba valami óriási hiba csúszhatott. Ez a rockerről készült sokkoló fotón is jól látszik, a pórul járt sztár ugyanis bedagadt, eltorzult és sebes arccal tért magához az altatásból!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezek után mi biztosan meggondolnánk, hogy valaha is kés alá feküdjünk, azt azonban nem értjük, hogy a gitáros miért vállalkozott a műtétre, hiszen a koncerteken vastag sminkkel az arcán zenél, ami simán eltakarja az öregedés esetleges tüneteit.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük