Hatodszorra is megnősült a színész! Nézd meg, kit vezetett oltár elé az 59 éves Billy Bob Thornton
Részletek
Most derült ki az esküvő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A People értesülései szerint Billy Bob Thornton elvette kedvesét, Connie Anglandot, akivel már 12 éve együtt vannak.

Ám a ceremónia nem most történt, hanem még 2014 októberében, és egészen most szombatig a sajtó sem tudott róla. Tegnap azonban az 59 éves színész egy közleményt adott ki, melyben megerősíti a házasság hírét.

Ebből kiderül, hogy a titkos esküvőre a pár Los Angeles-i otthonában került sor, ahol a családtagok jelenlétében mondták ki az igent.

Billy Bob Thornton, aki januárban a Fargo című sorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe díjat kapott, 2003-ban kezdett el randizgatni a nála tíz évvel fiatalabb Connie-val, nem sokkal azt követően, hogy elvált Angelina Jolie-tól.

A díjkiosztón a színész láthatóan jegygyűrűt viselt, feltehetően akkor indult be a pletyka, hogy talán már megvolt az esküvő, ezért tisztázta most a helyzetet.

2004-ben kislányuk született, a kis Bella a színésznek a negyedik, újdonsült feleségének pedig az első gyermeke, és akiért a sztár teljesen odavan. Egy alkalommal elmesélte, hogy a lányka szeret olvasni és azt is élvezi, ha katicának öltöztetheti az édesapját.

Thorntonnak ez a hatodik házassága, Angelina Jolie az ötödik volt a sorban. Korábbi feleségeitől egy lánya és két fia van.

Sztáresküvők 2014-ben

Nézd meg, kik mondták még ki az igent tavaly. Kattints a nagy képre a galériához!

Ezt is szeretjük