Veszélyezteti kisfia életét Billie Piper
Billie Piper a terhesség idejére leszokott a cigiről, ennek ellenére a napokban kisfia arcába fújta a füstöt sörözés közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerry Katona lebukott már azzal, hogy terhesen dohányzott. Vele ellentétben Billie Piper büszkén hangoztatta 2007-ben, hogy ő bizony akaraterejének köszönhetően letette a cigarettát arra a kilenc hónapra, amíg első gyermekét hordta a szíve alatt.

A 27 éves angol énekes-színésznő 2008. október 21-én adott életet kisfiának, Winston Jamesnek, ám a korábbi vallomások ellenére nem mondhatjuk el róla, hogy igazán lelkiismeretes és példamutató sztáranyuka volna.

Nem törődik fia egészségével

Pipert ugyanis néhány napja kapták le férje, Laurence Fox és egy másik pár társaságában egy szórakozóhely kerthelyiségében, ahol a Billie szemrebbenés - és megállás - nélkül szívta sodort cigarettáit, a füstöt pedig fia arcába fújta!

- Nem bagóztam a terhességem ideje alatt, és azt hiszem, nagyon jól döntöttem. Amikor Winston megszületett, elhatároztam, hogy nem szívok többé gyári cigit, mert tele van vegyszerrel, hanem kézzel sodrom. Ez és a vörösbor a gyengéim - nyilatkozta a közelmúltban Piper.

Súlyos egészségügyi szövődmények

A passzív dohányzás veszélyei és súlyos következményei ismeretesek. Márciusban például a Royal College of Physicians közzétette egy kutatásnak az eredményeit.

Eszerint az Egyesült Királyságban gyerekek tízezreinek vannak légzési, mellkasi és fülproblémái a szüleik cigarettájából áradó füst miatt.

Ez vezetett aztán ahhoz, hogy a szigetországban betiltották a gépkocsikban, a nyílt helyeken - többek között a parkokban és játszótereken - való dohányzást, hogy így védjék a kiskorúak egészségét.

Ezt is szeretjük