Már nem kell tovább várni! Itt jön a magyarok új kedvence
Új évaddal jelentkezik az Agymenők, ami az egész világot, így hazánkat is meghódította.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Te tudod, hány évados volt a Star Trek: Enterprise sorozat? Melyik szupergonosz törte kis híján ketté Batman gerincét? Ezekre a kérdésekre mind tudja a választ Sheldon, Raj, Leonard és Wolowitz, akiknek csak egy esetben áll le a tudományuk: ha csajozásról van szó.

Az Egyesült Államokban szeptember 26-án kezdték a hetedik évadot, hazánkban a Comedy Centralon a hatodik széria kerül bemutatásra, az Agymenők sorozat népszerűsége pedig töretlen az egész világon.

Bazinga!

Az Agymenők sorozat szupersztárrá tette Jim Parsonst, akinek három Emmy-díj is a zsebében landolt a szitkom premierje óta, a világ pedig gazdagodott egy új kifejezéssel: bazinga!

Az ötödik évad rendkívüli fordulatokat tartogatott kedvenceinknek: Leonard újfent összegabalyodott Pennyvel, a dögös szomszédlánnyal, de még Sheldonnak is összejött a lehetetlen - a kissé szürke, de nagyon találékony Amyvel kezdtek szigorúan érintésmentes kapcsolatba. Wolowitz összeszedte magát, és megkérte Bernadette kezét a lány házsártos apjától, egyedül Raj maradt hoppon, aki alkohol nélkül még mindig képtelen nőkkel beszélni.

Az Agymenők hatodik szezonja a szitkom stílusától eltérően rögtön két helyszínen veszi kezdetét, amelyek közül csak az egyik van a sztratoszférán belül. Wolowitz ugyanis kénytelen-kelletlen élt földi létének legnagyobb lehetőségével: a NASA űrhajójával indult a mélyűrt kutatni.

Nőuralom a képernyőn

A Comedy Centralon frissen bemutatkozó évadban teljesen megváltozik a történet felállása az eddigiekhez képest, hiszen nőuralom veszi kezdetét a geekek főhadiszállásán. Bernadette, Amy és Penny összefognak, hogy legalább annyira elnyerjék a nézők kegyeit, mint kedvenc tudósaink, a Sheldon vezette négyes.

Simon Helberget, azaz Wolowitzot egy másik premierben is láthatja majd a nézőközönség, mégpedig a hamarosan bemutatkozó Joey-ban, amely a Jóbarátok két évadot megélt testvérsorozata.

Joey Tribbiani az NBC sikersorozatának talán egyik legnaivabb, mégis legszerethetőbb arca volt. Matt LeBlanc kelti életre a legendás karaktert: Joey története ott folytatódik, ahol a Jóbarátokban véget ért. A közepesen sikeres színész Los Angelesbe költözik, ahol újabb kalandokba bonyolódik.

Ezt is szeretjük