A nap legcukibb fotója! Ezt az ajándékot kapta Beyoncé a kislányától
Ezzel lepte meg édesanyját a kis Blue Ivy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beyoncé Knowlest, becenevén B királynőt több millió rajongója köszöntötte fel a születésnapján, azonban kedvenc üzenete kislánya "tollából" származik.

Az énekesnő 34. születésnapját ünnepelte pénteken, és a számára legkülönlegesebb ajándékot a kislányától kapta.

A legjobb anyukának 

Beyoncé kislánya, Blue Ivy azzal köszöntötte fel anyukáját, hogy egy szülinapi kártyát rajzolt neki, amire ráírta, hogy "a világ legjobb anyukájának".

A szaggatott vonalakból ítélve a hároméves kislánynak apja is segített a nagy mű megalkotásában, azonban az énekesnő így is könnyekig hatódva vette át Blue Ivytól a lapot, amire az még anyukája szülinapi tortáját is lerajzolta zsírkrétával.

"A szívem legmélyebb szeretetével köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött a születésnapomon. Meg vagyok hatva!" - írta B királynő az Instagramjára feltöltött fotó alá.

Az énekesnő idén egy másik különleges ajándékot is kapott, egy videó formájában. A videón férje, Jay Z összegyűjtötte az énekesnő barátait, akik mind egy személyes kis üzenetben köszöntötték fel Beyoncét, Jay Z pedig összevágta a kész anyagot.

A videóban édesanyja, Tina, édesapja, Matthew és testvére, Solange is szerepelnek, ezen kívül helyet kaptak Beyoncé régi Destiny's Child-os bandatagjai, Kelly Rowland és Michelle Williams is. A felvételen, amit Beyoncé másnap ki is posztolt a weboldalára, hallható még, hogy hogyan énekli férjével a Coldplay Yellow című számát a nyaralásuk alatt.

Ezt is szeretjük