Beyoncé villantós estélyiben - Bugyi nélkül viselte az arany ruháját
Az oroszlánkirály díszbemutatóján igen merész ruhába bújt Beyoncé.

beyonce-villantos-ruha-oroszlankiraly-premier-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beyoncé kölcsönzi a hangját Szimba szerelmének, Nalának Az oroszlánkirály legújabb, animált remake-jében, az énekesnő pedig az az összes filmhez kapcsolódó eseményen bebizonyítja, hogy az életben is úgy néz ki, mintha ő lenne Afrika királynője.

Merész ruhában szexiskedett a londoni premieren

Beyoncé a film londoni díszbemutatóján egy roppant merész estélyit viselt, ami nem sokat rejtett el a kíváncsi szemek elől. Ráadásul a combtőig felsliccelt, mélyen kivágott, dekoltázsát szabadon hagyó ruha alá még bugyit sem húzott, így kész csoda, hogy elkerülte a villantást.

Az aranyszínű ruhát a vietnámi dizájner, Cong Tri tervezte egyenesen a Crazy in Love slágergyárosa számára, így sajnos nem tudjuk, mennyibe került, de minden bizonnyal könnyfakasztó összeget hagyott ott a ruhatervezőnél ezért a különleges estélyiért.

beyonce-villantos-ruha-oroszlankiraly-premier-nagy
Fotó: Getty Images

Férje, Jay-Z is nagyon büszke volt rá, alig bírta levenni a szemét a gyönyörű feleségéről. Valószínűleg nem csak ő volt így ezzel, hiszen a merész darabon sokak szeme megakadt - mindenki azt figyelte, mikor mutat magából olyat, amit eredetileg nem tervezett.

Beyoncé jó ideje nem viselt már ilyen kivágott darabot, ugyanis mióta háromszoros édesanya lett, azóta jóval konzervatívabb lett az öltözködési stílusa. Persze még mindig igazi divatkirálynő - a legjobban öltözött sztárok listájáról sosem marad le.

Ilyen nagyok már Beyoncé ikrei

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük