Autóbalesetben elhunyt a 28 éves Beverley O'Sullivan
Beverley O'Sullivan ír popsztárt a napokban Indiában érte a halál, ahová barátjával pihenni indultak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. november 2-án, életének 28. életévében tragikus autóbalesetet szenvedett Indiában Beverley O'Sullivan ír énekesnő, aki a Fifth Avenue formációval évekig a Westlife előzenekaraként járta Európát. A szomorú hírt az indiai külügyminisztérium szóvivője is megerősítette.

A fiatal sztár a vasárnap folyamán repült barátjával, a 32 éves Stephen Reevesszel Indiába, és ott autót és sofőrt béreltek, hogy így térképezzék fel a környéket. A baleset eddig ismeretlen okból az Agra és Jaipur közötti útszakaszon történt.

O'Sullivan a helyszínen életét vesztette, Reevest súlyos állapotban egy bharatpuri kórházba szállították. A sofőr állapotáról nem adtak felvilágosítást.

Halláskárosultan is tisztán énekelt

Az 1981-es születésű Beverley O'Sullivan kisgyerekkorától énekesnőnek készült - annak ellenére, hogy háromévesen kiderült, baj van a fülével.

Állandóan fájdalmak gyötörték, perforálódott a dobhártyája, később pedig az egyik csontocska, amely a hangrezgések továbbításában játszik szerepet a középfülben, a gyakori gyulladások következtében eltört.

Mire bekerült a Fifth Avenue formációba, a bal fülére már csak 55 százalékosan hallott, és a másik hallószerve sem volt sokkal jobb állapotban.

Akárhogy is, énekesi karrierjét sosem akadályozta betegsége, hallókészüléket kezdett viselni, amit sűrű, szőke hajával takart el. A popcsapattal - a szintén ír Westlife előzenekaraként - bejárták Európát, és olyan előadókkal énekelhettek egy színpadon, mint Lenny Kravitz vagy Shakira.

Miután feloszlott a csapat, építgetni kezdte önálló karrierjét, weboldala szerint esküvői fellépéseket vállalt, hogy a nagy nap még varázslatosabban teljen az ifjú pár számára.

Emellett a közelmúltban fejezte be élete első filmjét is: a Happy Ever Afters ír komédiában stílusosan egy kabaré-énekesnőt alakított. A december 25-ei premiert azonban sajnálatos módon már nem érhette meg.
Ezt is szeretjük