Életében egy dolgot bánt meg a 93 éves asszony! Könnyeket csal a szemedbe Betty White vallomása
Tudd meg, mit mesélt a színésznő!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Betty White komikus színésznő 93 éves, hatalmas szakmai tapasztalattal a háta mögött: a vígjátékok olyan sztárjaival játszott együtt, mint Jack Lemon, Dudley Moore, Steve Martin vagy éppen Leslie Nielsen.

Szerepelt mozifilmben, az Öreglányok sorozatban is felejthetetlent alakított, de rajzfilmet is szinkronizált már 75 éve tartó pályafutása során.

Bár elképzelhető, hogy maradtak olyan álmai, amik végül nem valósultak meg színészként, Betty White mégis nem elszalasztott szereplehetőséget említett, amikor feltették neki a kérdést: Mi az, amit megbánt élete során?

Elvesztegetett egy évet

A színésznő Oprah-val beszélgetett nemrég a Where are they now? azaz Mi van velük most? című rovatban - ebben a híres műsorvezető régi kedvenceket hív meg, hogy meséljenek az életükről -, ő pedig nem sokat gondolkodott a válaszon.

- Amit a legjobban megbántam, az az, hogy eltékozoltam egy évet, egy teljes évet, amit a férjemmel tölthettem volna - vallotta be elérzékenyülve.

Betty White 1963-ban ment hozzá szerelméhez, Allen Ludden tévés műsorvezetőhöz, és csaknem két évtizedig voltak együtt, mielőtt a férfi gyomorrákban elhunyt 1981-ben.

Most kiderült, már egy évvel korábban összeházasodhattak volna, mivel a férfi többször is megkérte a kezét, de a színésznő mindig kibújt az elköteleződés alól.

- Azt mondogattam neki, hogy nem, nem hagyom el Kaliforniát. És nem, nem költözöm New Yorkba - ismerte el az idős sztár, hozzátéve, mennyire hálás a sorsnak, hogy azért 18 közös év megadatott nekik.

- Elvesztegettem egy teljes évet, amikor együtt lehettünk volna. De megcsináltuk. A végén csak összejött! - mondta Oprah-nak.

Betty White-nak egyébként ez volt a harmadik házassága, az első egy évig sem tartott, a második is két év után ért véget. Allen Ludden 1981-es halálát követően viszont többé nem ment férjhez a színésznő.

Sztárpárok, akik régóta együtt vannak

Kirk Douglas és felesége már 60 éve vannak együtt. Nézz meg még több évtizedek óta együtt lévő sztárpárt!

Ezt is szeretjük