88 évesen is meglepően fiatalos Betty White, az Öreglányok sztárja
Betty White közel a kilencvenhez is aktívan dolgozik, és a mai napig megőrizte elbűvölő arcát és mosolyát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Betty White-ról készült legutóbbi fotókat elnézve vajon ki gondolná, hogy a világhírű amerikai színésznő két év múlva ünnepli 90. születésnapját? Betty White ugyanis korához képest elképesztően fiatalosan néz ki. Arról nem is beszélve, hogy ennyi idősen sem szabatta szét arcát, ezt a hibát pedig a nála sokkal fiatalabb sztárhölgyek is gyakran elkövetik.

Balra Ted Knight tévés oldalán

Az egykori bombázó simán letagadhatna legalább két-három évtizedet a korából, és mindezt feltűnő plasztikai beavatkozás nélkül - bizony nem semmi eredmény! Pedig Betty White nem ma kezdte a pályafutását, 1922-ben született, és az 1939-es érettségit követően modellként kezdett el dolgozni.

Több mint fél évszázados karrier van a háta mögött

Színésznőként a Bliss Hayden Little Theatre-ben mutatkozott be, majd a negyvenes évek folyamán számos rádióműsorban hallhatták a tengerentúlon, mígnem saját show-t kapott. 1949-ben pedig a tévék képernyőjét is meghódította. Innentől kezdve nem volt megállás, az elkövetkező évtizedekben az egyik legfelkapottabb tévésztár lett belőle.

A nyolcvanas években is aktívan dolgozott, ekkor kapta meg például egyik legemlékezetesebb szerepét az Öreglányok című sorozatban, alakítását megérdemelten ismerték el Emmy-díjjal. Több mint fél évszázados pályafutását amúgy igazi díjesővel jutalmazták. 18 Emmy-jelöléséből összesen hatot tudott díjra váltani, és történelmet írt azzal, hogy ő lett az első olyan műsorvezető, akit egy vetélkedő vezetéséért díjaztak.

A 90-hez közel is forgat

Ráadásul 88 évesen sem tétlenkedik, legutóbb például a Nász-ajánlat című romantikus komédiában láthattuk Sandra Bullock és Ryan Reynolds oldalán, nemrég pedig a You Again című vígjáték forgatását fejezte be, amiben Kristen Bell-lel és Sigourney Weaverrel együtt szerepelt.

A lelkes és elkötelezett állatvédő aktivistaként is tevékenykedő Betty White 1945-ben mondta ki először az igent, akkor férje Dick Barker pilóta lett, ám két év múlva elváltak. 1947-ben Lane Allen ügynök vezette az oltár elé, de tőle is elvált két év múlva.

1963-ban Allen Ludden tévés személyiség felesége lett, akinek 1981-ben gyomorrák miatt bekövetkezett halála óta nem kötött újabb házasságot. A párnak egyetlen gyermeke sem született.
Ezt is szeretjük