A 96 éves színésznő mindenkit elbűvölt az esti gálán - Még mindig remekül néz ki
Betty White közel a százhoz is igazán bűbájos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Betty White Hollywood aranykorának egyik utolsó bástyája, aki 1945 óta szórakoztatja a nagyérdeműt. A színésznőre leginkább bájos nagymamaként emlékszünk, hiszen az elmúlt évtizedekben ő volt a vígjátékok állandósult nagyi karaktere.

Így néz ki ma Betty White

Legutóbb a Nász-ajánlat és a Már megint te?! című filmekben láthattuk, de olyan sorozatokban is feltűnt, mint az Életem értelmei, az Azok a 70-es évek show, A semmi közepén, a Már megint Malcolm vagy az Igen, drágám!, bár legismertebb szerepe az Öreglányok szériában volt, ahol hét éven át alakította Rose-t.

A színésznő idén januárban ünnepelhette a 96. születésnapját, azonban még mindig remek formában van - ezt az esti Emmy-gálán meg is mutatta. Az ötszörös Emmy-díjas - és 21-szeres jelölt - sztár ilyen vicces beszédet mondott a rendezvényen:

- Fantasztikus, hogy ennyi éven át szórakoztathattam az embereket, és még mindig imádnak. Bárcsak otthon is így örülnének nekem! A minap hallottam, hogy valaki azt mondta rólam, hogy én vagyok a televíziózás first lady-je. Igazán komoly bóknak vettem, amíg azt nem mondta: "mert olyan idős, hogy akkoriban csak ő szerepelt a tévében".

Rajongok az Emmy-gálákért. Életem egyik legszebb estéje is itt zajlott le, hála Lorne Michaels-nek. Köszönöm, hogy olyan csodás dolgokat tettél velem... azaz izé... nekem! Most elszóltam magam, igaz? Sajnálom, nem hagyhattam ki - mesélte nevetve.

A beszéde végén a két prezentőr, Kate McKinnon és Alec Baldwin léptek oda hozzá. A színész természetesen kezet is csókolt a legendás színésznőnek, aki örömmel fogadta a gesztust.

Ezt is szeretjük