Közönség előtt tolta le bugyiját a hájas Beth Ditto
Fotókkal
A leszbikus híresség nemcsak a fotózásokon, fellépésein is szívesen megszabadul ruháitól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beth Ditto, a The Gossip zenekar szabadszájú énekesnője nem szégyelli rubensi idomait, és minden alkalmat megragad a nyilvános pucérkodásra. Jelentős súlyfeleslege és dúsan hullámzó hurkái dacára a lázadó híresség szexisnek és nőiesnek tartja magát, és nem ő az egyetlen, aki így vélekedik.


Az önbizalom irigylésre méltó, bár a látvány sokkoló

Az NME díjkiosztón óriási meglepetésre az ő neve is szerepelt Az év legszexisebb nője címért versengők listáján, és a képzeletbeli koronát végül csak a szupermodell Kate Moss tudta elhalászni előle.

Pedig Beth nem sokat vacakol a szépségápolással és az időpocsékoló nőcis pepecseléssel: nem borotválja a hónalját, nem használ dezodort sem, mert punknak tartja magát és úgy véli, egy igazi punknak büdösnek kell lennie.

Kövér, szőrös, izzadt – és nem szégyelli

Ennek ellenére a gömbölyded énekesnőnek nincsenek gátlásai testével kapcsolatban. Számos provokatív felvételen, sőt meztelen fotókon is megmutatta már dús bájait.

A legnagyobb botrányt egy melegmagazinban megjelent sorozattal váltotta ki, ahol erotikus beállításokban, ruha nélkül szerepelt kedvesével, egy transzvesztita férfival.

Beth nem csak a fényképezőgép lencséje előtt ilyen gátlástalan és felszabadult. A The Gossip koncertjei többek között arról híresültek el, hogy szinte nincs az a fellépés, ahol a vagány énekesnő ne szabadulna meg ruhadarabjainak legalább egy részétől.

A duci díva úgy gondolja, hírhedt vetkőzései azért kavarnak akkora vihart, mert nagydarab lány lévén az ő testét máshogy ítélik meg, mint a színpadon alulöltözötten vonagló dögös csinibabákét.

Szerinte sokan úgy gondolják, valami igazán radikális dolgot akar kifejezni azzal, hogy kövéren is meri vállalni magát, pedig ez csak részben igaz: az egyik fő ok az, hogy a koncerteken iszonyúan melege van és amúgy is szeret pucérkodni.

Ezt is szeretjük