Évről évre gömbölyűbbek Halle Berry mellei

Fotókon a bizonyíték

Úgy tűnik, hollywoodi rejtély övezi a fekete színésznőt és egyre méretesebb kebleit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Halle Berry karrierje még Miss USA-ként kezdődött a ’80-as években, de azóta már az egyik legfoglalkoztatottabb hollywoodi színésznővé nőtte ki magát.

A-kosárból B-kosár

Első nagy sikerét 1991-ben aratta Spike Lee: Dzsungelláz című filmjében, majd ugyanebben az évben az Utolsó cserkészben is domboríthatott Bruce Willis és Damon Wayans oldalán – amíg sajnálatos módon fel nem robbantották az autóját, vele együtt.

Oscar és Málna jól megférnek a polcon

Néhány bombanő-karakter után drámaibb szerepeket is bevállalt, melyek betetőzésének tekinthető a Szörnyek keringője – alakítása olyannyira meggyőző volt, hogy Oscarral jutalmazták 2002-ben.

Ezzel ő lett az a színes bőrű színésznő, aki - a Filmakadémia történetében - először hazavihette az aranyozott szobrocskát.

Ironikus módon rá három évre legrosszabb színésznőnek is őt szavazták meg, és bár a Málna-díj nem számít megtiszteltetésnek, Berry nem érezte cikinek, hogy elmenjen a kiosztóra, melyet addig előtte mindösze ketten mertek megtenni.

Úgy vélte - édesanyja szavaival -, hogy ha az ember nem tud veszíteni, akkor nyertes sem tud lenni igazán.

Azóta megformált már bosszúálló macskanőt, dögös Bond-lányt és szexis mutánst, legújabban pedig teljes erőbedobással édesanyai feladataira koncentrál, márciusban született ugyanis kislánya.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom
És pályafutása alatt nemcsak színészileg fejlődött, de valahogy észrevétlenül a mellmérete is megnőtt. Bár az utóbbi hónapok gyarapodása betudható a terhességnek és a szoptatásnak, a néhány éves fotók egyértelműen egy több mérettel bögyösebb sztárt mutatnak, mint a karrierje elején készült képek.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár a 42 éves szépség tagadja, hogy élete során egyszer is a kés alá feküdt volna, kolléganőjének, Eva Mendes-nek meggyőződése, hogy a plasztikai sebészeknek is köze van Berry domborulataihoz.

Ezt is szeretjük