Évről évre gömbölyűbbek Halle Berry mellei
Fotókon a bizonyíték
Úgy tűnik, hollywoodi rejtély övezi a fekete színésznőt és egyre méretesebb kebleit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry karrierje még Miss USA-ként kezdődött a ’80-as években, de azóta már az egyik legfoglalkoztatottabb hollywoodi színésznővé nőtte ki magát.

A-kosárból B-kosár

Első nagy sikerét 1991-ben aratta Spike Lee: Dzsungelláz című filmjében, majd ugyanebben az évben az Utolsó cserkészben is domboríthatott Bruce Willis és Damon Wayans oldalán – amíg sajnálatos módon fel nem robbantották az autóját, vele együtt.

Oscar és Málna jól megférnek a polcon

Néhány bombanő-karakter után drámaibb szerepeket is bevállalt, melyek betetőzésének tekinthető a Szörnyek keringője – alakítása olyannyira meggyőző volt, hogy Oscarral jutalmazták 2002-ben.

Ezzel ő lett az a színes bőrű színésznő, aki - a Filmakadémia történetében - először hazavihette az aranyozott szobrocskát.

Ironikus módon rá három évre legrosszabb színésznőnek is őt szavazták meg, és bár a Málna-díj nem számít megtiszteltetésnek, Berry nem érezte cikinek, hogy elmenjen a kiosztóra, melyet addig előtte mindösze ketten mertek megtenni.

Úgy vélte - édesanyja szavaival -, hogy ha az ember nem tud veszíteni, akkor nyertes sem tud lenni igazán.

Azóta megformált már bosszúálló macskanőt, dögös Bond-lányt és szexis mutánst, legújabban pedig teljes erőbedobással édesanyai feladataira koncentrál, márciusban született ugyanis kislánya.

És pályafutása alatt nemcsak színészileg fejlődött, de valahogy észrevétlenül a mellmérete is megnőtt. Bár az utóbbi hónapok gyarapodása betudható a terhességnek és a szoptatásnak, a néhány éves fotók egyértelműen egy több mérettel bögyösebb sztárt mutatnak, mint a karrierje elején készült képek.

Bár a 42 éves szépség tagadja, hogy élete során egyszer is a kés alá feküdt volna, kolléganőjének, Eva Mendes-nek meggyőződése, hogy a plasztikai sebészeknek is köze van Berry domborulataihoz.

Ezt is szeretjük