Megrázó fotó! Mellrákkal küzd Bernie Nolan énekesnő
Kihullott a haja
Bernie Nolant az év elején diagnosztizálták a mellrákkal, azóta intenzív kemoterápián vett részt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rákkal kapcsolatban általában kétféle az emberek hozzáállása. Vagy minden erejükkel igyekeznek elkerülni, és már bármilyen kis tünettel orvosért kiáltanak. Vagy éppen ellenkezőleg: legyőzhetetlennek hiszik magukat, és úgy vélik, ez az a betegség, amelyet ők biztosan nem kaphatnak meg.

Valahogy így gondolta ezt Bernie Nolan énekesnő is, aki a nyolcvanas években vált népszerűvé a nővéreivel létrehozott The Nolans formációval.

A ma már 49 éves sztár karácsony környékén fedezett fel egy gyanús csomót a mellében, de nem gondolta, hogy bármilyen komoly baja lenne.

Karácsonykor érezte először

Amikor azonban hosszas huzavona után mégis rászánta magát, hogy felkeresse orvosát, a tesztek kimutatták: rosszindulatú daganat burjánzik a mellében.

- Mammográfiás vizsgálatom volt, aztán ultrahang és biopszia. Na, akkor gondoltam először, hogy ez most tényleg komoly. Aztán amikor azt mondták, hogy telefonon nem közlik az eredményt, hanem személyesen be kell mennem a leletekért, már féltem, hogy ez nem sok jót jelent - idézte fel nemrég a borzalmas napokat egy tévéműsorban.

A harmadik a családból

Az időközben megkopaszodott énekes-színésznő azt is elmesélte, valósággal sokkolta a hír, hogy rákja van, ráadásul rosszindulatú. Ám szerencséjére talán még időben elkapták a kór granbancát, hiszen Bernie Nolant intenzív kemoterápiának vetették alá, és egyelőre nem volt szükség műtétre.

Bár a kezeléstől rosszul volt, és szőke tincseit is elvesztette, Bernie nem adta fel - úgy véli, a nehezén már túl van, orvosai szerint a daganat máris az ötödére zsugorodott össze. Egyébként a családjukból nem ő az egyetlen, aki megküzd a mellrákkal: korábban két nővére, Linda és Anne szintén legyőzték a gyilkos kórt.
Ezt is szeretjük