Kísérteties hasonlóság! Íme, Elvis 17 éves unokája
Bár lázadó korszakát éli, Benjamin Presley Keough sem vonásaiból, sem lelkületéből nem tudja kitörölni a Király emlékét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy Elvis leszármazottai mennyire hasonlítanak a tragikusan elhunyt Királyra. Már leánya, a 41 éves Lisa Marie Presley arcán is jól felismerhetőek a szupersztár vonásai, de a hölgy fia, Benjamin Keough Presley is egyértelműen magán viseli híres nagyapja ismertetőjegyeit.

Le sem tagadhatná a nagyapját

A magas homlok, a széles fejcsontozat, a markáns áll, a duzzadt száj és a vakító kék szemek egyértelműen Elvist idézik, ráadásul ha hunyorít, akkor le sem tagadhatná, hogy kinek a vére csörgedez az ereiben.

Zenésznek készül

Eme hasonlóságról bárki meggyőződhetett, aki a minap belebotlott Benbe és társaságába. A 17 éves fiatalember nemrég édesanyjával és nagyanyjával, a ma már leginkább plasztikázott arcáról elhíresült Priscilla Presley-vel mulatott a londoni Mahiki elnevezésű szórakozóhelyen.

Bár anyja igyekezett egy kendővel takarni arcán, Benjamin láthatólag nem zavartatta magát a lesifotósok miatt.

Ki tudja, talán igyekszik hozzászokni a fokozott érdeklődéshez: a fiatalember ugyanis minden erejével azon van, hogy beindítsa zenei karrierjét.

Néhány dalt már rögzített is készülő albumához, és állítólag egy több millió dolláros Universal-lemezszerződés is a kezében van.

Annak ellenére, hogy a zene a génjeiben van, Benjamin mindenütt felhívja a figyelmet arra, hogy a saját stílusa merőben eltér a nagypapáétól - de azért titokban bizonyára igyekszik megfelelni a Presley névhez kapcsolódó elvárásoknak.

Benjamin Keough Presley egyébként édesanyja első házasságából született. Lisa Mary Presley 1988-ban ment hozzá Danny Keough zenészhez, hatéves házasságuk alatt pedig két gyermekük lett: Benjamin nővére, Danielle Riley 1989-ben jött világra.Keough után Lisa Marie Michael Jackson neje volt 1994-től 1996-ig, majd 2002 és 2004 között Nicholas Cage-dzsel élt házasságban. Jelenleg Michael Lockwood a férje, ikreik egy éve, 2008 októberében jöttek világra.
Ezt is szeretjük