Elhunyt Elvis Presley unokája: a 27 éves Benjamin tragikus módon vesztette életét

Elvis Presley unokája, Benjamin Keough meglőtte magát.

elvis-unokaja-cover

Elvis Presley 27 éves unokája, Benjamin Keough tragikus hirtelenséggel elhunyt, közölte a TMZ. Édesanyja, Lisa Marie Presley teljesen összetört a szomorú hír hallatán.

Benjamin Keough váratlanul hunyt el

Benjamin Keough vasárnap Calabasas városában hunyta le örökre a szemeit, lelőtte magát, vélhetően a lövést nem véletlenül, hanem szándékosan követte el. Édesanyja menedzsere, Roger Widynowski is megerősítette az amerikai lappal a szomorú hírt.

- Lisa teljesen összetört, vigasztalhatatlan, szinte megsemmisült, de próbál erős maradni a 11 éves ikrei és lánya, Riley kedvéért. Imádta Benjamint, őt tartotta élete legnagyobb szerelmének - fogalmazta a menedzser.

A fiatal férfi az elmúlt években visszavonultan élte életét, sokan fedezték fel benne nagyapja vonásait, ráadásul ő is igazi virtuóz lélek volt, 2009-ben még egy lemezszerződést is kapott.

Lisa Marie Presley Instagram-oldalára özönlenek a részvétnyilvánítások: "Lisa, el sem tudom képzelni, mekkora fájdalmat élhetsz most át, úgy sajnálom, ami történt veletek. Maradjatok erősek!", "Imádkozom értetek, hogy minél hamarabb dolgozzátok fel ezt a szörnyű veszteséget!" - fogalmazták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük