Ezt neked is látnod kell! Kiábrándító változáson esett át a nők kedvence
Benicio Del Toro nem is hasonlíthatott volna kevésbé egy hollywoodi szupersztárra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem tudnánk, hogy Benicio Del Toro látható a lenti képeken, azt hihetnénk, hogy egy szerencsétlen hajléktalant fotózott le tévedésből valamelyik szemfüles lesifotós Los Angeles utcáin.

Ám bármennyire kiábrándító legyen is az igazság, a fotókon tényleg a 44 éves Oscar-díjas színész látható, aki külsejét tekintve bizony egyáltalán nem úgy nézett ki, mint az álomgyár egyik legfelkapottabb sztárja.

Bozontos frizura, torzonborz szakáll

Baseballsapkája alól kikandikáló bozontos és ápolatlan frizuráját, torzonborz szakállát és hétköznapi ruházatát látva kijelenthetjük, hogy sikert ért el, már ha a célja az volt, hogy észrevétlenül beolvadjon a tömegbe.

Benicio Del Toro tavaly vérszomjas szörnyeteggé változott a Farkasember című horrorfilmben, elképzelhető, hogy erről megfeledkezett, vagy most éppenséggel az élet imitálja a filmművészetet.

Annyi biztos, hogy nem egy újabb szerep kedvéért hagyta el magát ilyen látványosan, a felemás Farkasember óta ugyanis nem forgat, igaz, neve már három előkészületben lévő mozifilm stáblistáján is olvasható.

Gyereket vár tőle exbarátnője

A markáns vonásokkal rendelkező szívtipró néhány hete magánéletével került a címlapokra, április 11-én jelentette be ugyanis, hogy egykori barátnője, Rod Stewart lánya, Kimberly Stewart gyereket vár tőle!

- Kimberly terhes. Benicio az apa, és mindenben támogatja őt. Habár nem alkotnak egy párt, mindketten nagyon várják a baba érkezését - közölte szóvivője a Life & Style magazinnal.

Mindkettejüknek ez lesz az első gyermeke, romantikus afférjukról pedig csak annyit lehet tudni, hogy tavaly történt a Chateau Marmont hotelben, és egy egyéjszakás kaland volt mindkettejük számára.

Ezt is szeretjük