Újra iszik az elvonót megjárt Ben Affleck
Ben Affleck 2001-ben járta meg az elvonót, és habár azt ígérte, hogy sosem iszik többet, a közelmúltban vodkázáson kapták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az alkoholizmust a sztárok sem kerülhetik el, elég csak David Hasselhoffra, Mel Gibsonra vagy Nick Nolte-ra gondolni, akik mindannyian Hollywood nagyivói közé tartoznak.

Nem véletlenül örökítették már meg őket a lesifotósok holtrészegen a földön fetrengve, ám ők ennek ellenére semmit sem kezdtek függőségükkel.

Beismerte függőségét

Ben Affleck viszont időben tudomásul vette, hogy alkoholista, és bátran beismerte betegségét. A 37 éves amerikai színész 2001-ben pontosan ezért úgy döntött, hogy elvonóra vonul - rádöbbent, hogy ha tovább iszik, mindent és mindenkit elveszít, aki az életében fontos számára.

Szóvivőjén keresztül így üzent rajongóinak, mielőtt beköltözött a Promises nevű rehabilitációs intézménybe:

- Ben jól ismeri magát, és rájött arra, hogy egy teljesebb élet várja alkohol nélkül. Professzionális segítséget keresett, és elindult egy egészségesebb úton a családja, a barátai és rajongói támogatásával – állt a hivatalos közleményben.

Vodkát nyakalt

Éppen ezért döbbentette meg a közvéleményt, amikor az Oscar-díjas színészt évek óta tartó absztinenciája ellenére a közelmúltban piálni látták a Sundance Filmfesztiválon. Az egyik szemtanú elmondása szerint Affleck azonnal egy üveg Absolut vodkáért nyúlt, amint lehuppant az egyik VIP-asztalhoz Tommy Lee Jones mellé!

Azt nem tudni, hogy vajon mit szólt ehhez az egészhez felesége, Jennifer Garner, akivel 2005 óta él boldog házasságban, de minden bizonnyal egyáltalán nem örült az aggasztó fejleményeknek.

A sztárpárnak az elmúlt években két közös gyermeke is született.

Ami pedig az akaraterőt illeti, ha a rendezőként és forgatókönyvíróként is sikeresen bemutatkozott Affleck le tudott szokni a cigarettáról, akkor talán a piálást sem kezdi újra.

Ezt is szeretjük