Ez a 7 évvel fiatalabb szőke nő Ben Affleck új szerelme - Már nem titkolják románcukat
Ben Affleck és új barátnője több alkalommal is együtt mutatkozott a napokban.

ben-affleck-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre kiderült, hogy kicsoda Ben Affleck új szerelme, akivel az elmúlt napokban több alkalommal is együtt látták őt Los Angelesben és New Yorkban. A szőke hölgy nem más, mint Lindsay Shookus, aki producerként dolgozik Hollywoodban, ő például a Saturday Night Live producere, amiért 2015-ben Emmy-díjat is kapott.

A 44 éves amerikai színész 2015 júniusában jelentette be, hogy tíz év házasság után elválik feleségétől, Jennifer Garnertől, de a válókeresetet csak 2017 áprilisában nyújtották be a bíróságnak. A jelek szerint Ben Affleck életébe újra beköszöntött a szerelem a 37 éves szőkeség személyében, akivel a közelmúltban együtt jelent meg az iO West Comedy Clubban.

Múlt héten vasárnap egy italboltban tűntek fel együtt Maine-ben, melynek eladója egy közös fényképet is készített Ben Affleckkel, de a fotót azóta törölték. Mindez azért aggasztó, mert a két Oscar-díjas színész-rendező márciusban még azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy szenvedélybetegsége miatt újra elvonóra ment.

- Befejeztem egy újabb kezelést az alkoholfüggőségem miatt. Ez egy olyan dolog, amivel már a múltban is sokat küzdöttem, és a jövőben is harcolni fogok vele - olvashattuk vallomását. Ben Affleck egyébként 2001-ben ment először elvonóra, akkor 30 napot töltött egy rehabilitációs klinikán.

Ezt is szeretjük