Az internetről tudta meg a színésznő, hogy megszüntetik a sorozatát - Így beolvasott a csatornának
Bella Thorne nem rejtette véka alá az őszinte véleményét.

bella-thorne-famous-in-love-megszunik-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Famous in Love - azaz a Híresek és szerelmesek - című sorozat nagyon népszerű a fiatalok körében, most mégis úgy döntött a csatorna, hogy két évad után beszüntetik a szériát.

Így elbánt a sztárral a csatorna

Ezzel nem is lenne baj, azonban a széria főszereplőnőjét, Bella Thorne-t elfelejtették értesíteni a döntésükről, aki nagyon meglepődött, amikor reggel meglátta a Twitter-oldalán a Freeform posztját, melyben közölték a csalódott rajongókkal, hogy a sorozat nem folytatódik tovább. Nemtetszésének természetesen azonnal hangot is adott a közösségi oldalon:

- Most komolyan így kell megtudnom, hogy megszüntették a sorozatot? Ha ez komoly, nagyon csalódott leszek. Megbántottatok, Freeformosok. Legalább egy telefonhívást megérdemeltem volna - írta a Twitteren.

Bella Thorne Paige szerepében a sorozatban.
Bella Thorne Paige szerepében a sorozatban.

Felröppentek olyan hírek is, hogy éppen miatta fejezték be a forgatást, ugyanis a széria készítője és producere, I. Marlene King képtelen volt tovább elviselni a feltörekvő színésznő dívás viselkedését. King tagadta a vádakat, azt írta, hogy mindig jó viszony volt kettejük között, és remek munkakapcsolatot ápoltak.

A rajongók is kiakadtak a csatorna etikátlan és szakmailag kifogásolható hozzáállásán - mind egyetértettek abban, hogy, ha a sorozat nem is hozta a várt nézőszámot, az lett volna a minimum, hogy előbb a szereplőket értesítik a döntésről. Ráadásul állítólag ugyanez történt a Shadowhunters - azaz az Árnyvadászok - széria esetében is - ők sem kaptak értesítést arról, hogy ideje új munkát keresniük.

Ezt is szeretjük