18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Anyaszült meztelen pózol a magazinban! A 19 éves modell mindent megmutat magából

Bella Hadid a Vogue magazin kedvéért dobta le a ruháit.

Bella Hadid sokáig nővére, Gigi Hadid árnyékában élt, aki már befutott szupermodell volt, amikor Bella még csak bontogatta a szárnyait a szakmában. A 19 éves bombázó elhatározta, hogy - ha másban nem is - merészségben igyekszik túlnőni gyönyörű testvérén. Azóta, ha csak teheti átlátszó, kivágott és mélyen dekoltált darabokba bújik, most pedig még attól a kevéske ruhától is megszabadult, amiket eddig viselt: a Vogue magazin kedvéért anyaszült meztelenre vetkőzött. Képes összeállításunkban megnézheted a szexi fotóit!

Lea Michele meztelen fotói

A Glee 29 éves sztárja, Lea Michele minden egyes ruhadarabjától megszabadult a Women's Health magazin kedvéért. Nézd meg, milyen szexi fotók készültek a színésznőről!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük