Beatrice hercegnő partija kis híján tragédiába fulladt: Ed Sheeran csúnyán pórul járt egy vicc miatt
James Bluntot akarták lovaggá ütni, ez pedig majdnem Ed Sheeran életébe került.

Beatrice-hercegnő
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan bulik, amikor annyira a tetőfokára hág a hangulat, hogy szinte teljesen megfeledkezünk magunkról. Ilyenkor még a legabszurdabb dolgokra is vevők vagyunk a jó társaság és némi alkohol hatására. 

Egyszer Beatrice hercegnő partiján is elszabadultak a dolgok. Az előkelőség 2017 novemberében rendezett egy világraszóló összejövetelt, olyan illusztris vendégeket hívott el a windsori kastély egyik magánlakosztályába, mint James Blunt vagy Ed Sheeran. Utóbbi lehet, azóta már bánja, hogy tiszteletét tette az eseményen, ami kívül-belül nyomot hagyott rajta.

Beatrice hercegnő megsebesítette Ed Sheerant

A helyszínül szolgáló palota falai 1070-ben épültek, így az építészeti stílusa és berendezése egyaránt az ódon időket idézi: lélegzetelállító festmények díszítik a szobákat, de megannyi dísztárgy és relikvia is található a helyiségekben. James Bluntnak egy kardon akadt meg a szeme, innen indult a vicc. Megkérte a házigazdát, üsse lovaggá, hiszen mindig is az volt az álma, hogy a lovagi rendhez tartozzon.

princess-beatrice-james-blunt
Fotó: Getty Images Hungary

Beatrice hercegnő nyitott volt a tréfára, kapva kapott az alkalmon, hogy megnevettesse vendégeit, azonban a dolog balul sült el. Ugyanis azt nem vette észre, hogy a rögtönzött ceremónia közben Ed Sheeran közvetlenül a háta mögött állt, így amikor felemelte az éles tárgyat, pont az énekes arcát találta el vele.

- Éreztem, hogy valami az arcomnak csapódott, de úgy voltam vele, hogy nem fáj semmim, minden rendben. Aztán lenéztem a pólómra, ami vérben úszott - emlékezett vissza a 29 éves énekes a BBC Radio 1 adásában.

Végül olyan mély seb keletkezett pár centivel a szeme alatt, hogy össze kellett ölteni, bár egy aprócska seb a mai napig éktelenkedik az arcán, ezen kívül semmi baja nem esett. 

A királyi család ugyanolyan ruhákba bújt

A királyi család tagjainak számos protokollt kell betartaniuk az öltözködés terén. Vannak olyan ruhadarabok, amelyek tiltólistán vannak, ide tartoznak a merészebb kreációk például. Ettől függetlenül bőven tudnak válogatni, hiszen számos divattervező gyárt visszafogott, elegáns és nagyon nőies darabokat, amik ideálisak a számukra. Van néhány olyan ruhadarab, ami nem is egy előkelőségnek tetszett meg.

Ezt is szeretjük