Botrány! Részegen randalírozott a Robin Hood sztárja
Jonas Armstrong állítólag részegen arcon ütött egy taxisofőrt, majd a rendőröknek is beszólt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legújabb, Ridley Scott-féle Robin Hood-feldolgozás kapcsán hallhattunk már mindenféle őrült sztorit a kissé heves természetű főszereplőről, Russell Crowe-ról, ezúttal az azonos című BBC-sorozat sztárjáról lesz szó.

A Magyarországon forgatott széria főhősét játszó Jonas Armstrong ugyanis, mivel éppen nem a sherwoodi erdőben lődözgette nyilait az urak bosszantására, a felgyülemlett stresszt egy kis alkohollal próbálta oldani.

Nem viselkedett úri ember módjára

Sajnálatos módon a feloldódás olyannyira sikerült, hogy a gátlásai is teljes mértékben megszűntek, így dühét és elkeseredettségét az éppen arra járókon vezette le. Aki történetesen egy taxisofőr volt. No meg néhány rendőr.

A jelentések szerint a meglehetősen ittas állapotban lévő 29 éves színész április végén, hajnaltájt keveredett balhéba édesanyja házának közelében, ahová taxival szállíttatta magát.

Balhé a köbön

Kifizetni azonban már nem akarta a sofőrt, sőt, inzultálni kezdte, majd arcul is akarta ütni a férfit. Azonban annyira részeg volt, hogy elvétette az ütést, így mocskos szavakkal beolvasott a vezetőnek, és felháborodottan kiszállt a járműből. A taxis aztán értesítette a rendőröket, akiket ismét csak káromkodva szidni kezdett, miközben ők bevitték az őrsre.

A sztár ügyvédje kicsit más színezetben adta elő a történteket, mondván, ügyfele csak azért háborgott, mert a sofőr nem hitte el neki, hogy otthon felejtette a pénztárcáját.

Mindenesetre Armstrong bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt, ahol 100 font büntetés, valamint a perköltség megfizetésére kötelezték.

Ezt is szeretjük